Geri bildirim 3.parti yazılım

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *ölümcül*saldırgan* tarafından 4 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2021
    -AcemiUzayPilotu- ve JαbbαŔ bunu beğendi.
  2. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasaktır bu sebeple paylaşmış olduğunuz linkleri kaldırdım.
    Sizden ricam bu konuyla ilgili elinizde fotoğraf linkleriyle beraber destek ekibimize şikayet etmeniz olacaktır.
    Destek ekibimiz şikayetinizi değerlendirmeye alıp konu hakkında size bilgi verecektir.
    Anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi oyunlar dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2021
  3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

adminim ben sadece nick attım 80 90 kişi , 15 gün oluyor verdikleri cevap (teknik ekibe bildirdik sabırlı olun )4 yıl oldu oyuna başlayalı neyin sabrı daha oto ve tutucu dan kimse banlanmadı üstüne bide günde iki kere beni kontrol ediyolar şikayetten sonra çembere alıp kutu topla diyor ben artık inanmıyorum sporttada teknik ekibede şunu bilinki banlansalar daha çok oyuncu olacak bundan emin olun ,sizlere güvenmediğime bir örnek vericem oyuna başladığım da 8 , 9 ay sonra yapmamam gereken sportta ve chatte ki adminlere küfür ettim yan çarlarla 30 dakika sonra oynadığım yani kısacası bir gün içinde 4 hesabımı banladılar ben haksızım onda şüphe yok banlama olayı sahsi olunca herşey yapılıyor ama genel oldumu oyalamaktan başka biş iş yapılmıyor full hesabım var böyle devam ederse bende bırakmayı düşünüyorum 3 4 aydır da 14 15 arkadaş bıraktı benim şahsen bildiğim klan arkadaşlarım saygılar

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Nerden belli veya biz nerden bileceğiz ? Kaldı ki kesin bir kanıt yok buraya gelip şu , bu , o filan diye konu açmak ne kadar doğru bilemedim. :)

Hee diyeceksiniz görevli resimleri kaldırmış filan da resimle iş bitmiyor. video'ların üzerinde bile oynama yapılabiliyor , seste bile ve resimde mi oynama yapılamayacak ? Neyse :) :D

5. Sen kimin tarafındasın? O kadar takip ediyorsun forumu eski moderatörsün hiç mi görmedin bu adamın bir iki hafta önce bizzat kendisinin klanca tutucu kullandıklarını ima ettiğini? İnternete tutucu kenarda açık şekilde video atıyorlar diyorum daha ne? Onu da biz montajlayıp biz mi atıyoruz?

6. Fotoğraf da yükleyemiyorum konuyu siliyim komple, link ekleme özelliği var forumda ama yüklemek mi yasak? Gerçekten tebrikler.

konuşmaların linklerini atabilirim

7. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Tartışma yaratacak konulardan kaçınınız. Elinizde kanıt var ise bunları Support'a iletebilirsiniz. Forum, bu tarz durumlar için uygun bir yer değildir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.