Bug / Oyun hatasi 3 saniye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JudgeWorld[2] tarafından 11 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 3 saniye atdığın gemi koruma giriyor.
    3 saniye CPU dolması için süresi fazla olmuş acaba yenilik mi geldi
    Yoksa bilmediğimiz bi sebeble bug kaldı. Oyun hatası mı bilmiyorum

2. Biraz daha açıklayıcı anlatabilir misin , neden bahsettiğini anlayamadım .

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sorununuzu daha detaylı ve açıklayıcı anlatmanız durumunda size daha yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. smoonrise

smoonrise User

Sanırım insta attıktan sonra dolma süresinde sorun yaşıyorsun . tamamem koyu renk oluyor bazen slotlar işlev sağlıyor ama rengi sanki dolma süresinde gibi hatta diroit düzenlerinde bile oluyor veya bazen gerçekten insta dolma süresi bug giriyor . Çözüm için önce klasik türk usulü ile :) çıkış al yeniden gir olmaz ise hangardan insta modülünü çıkar her iki konfide yeniden donat yine olmaz ise yine klasik bir çözüm olan çerez , temp dosyaları veya diğer windowstaki darkorbit için depolanan dosyaları silip giriş yap . Tabi tarayıcı kaynaklı bir sorunda olabilir zayıf ihtimal onuda denersin olmaz ise .

5. smoonrise dediğine hak veriyorum öyle bi sorunum var minerva adminim

6. karakule26

karakule26 User

Vallah ben her zaman canım yarıda inşta attım adam patladı sonra ben patlıyorum böyle bişey varmı ...