3 şirketli klan sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 5 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

the_flood User

sn. moderatörler. sizler bu oyunun ve DO mrk.ile olan aradaki köprüsünüz.Bilmiyorum gün içinde oyuna girip bi geziniyor musunuz.Oyunun nasıl bir hal aldığına lütfen 20.00 / 00.00 aralığında bir girip de bakın.
    -Sizin artık şu klan olayına bir el atmanız gerekiyor.tam 3 saattir tek klanda 3 şirket gemileri ortaklaşa harita kapatıp oynamaya çalışıyorlar.Ne oyuna ne de oyuncuya saygı kalmadı.Sizce bu böyle ne kadar gidecek?Sırf bu yüzden oyuna yatırımımı kestim çünkü artık değmez bir hal aldığını gördüm.Eğer buna bir hal çözüm yolu bulmazsanız bu yazılan msj ne ilk olur ne de son.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Dediğiniz bizler merkez ekip ile siz oyuncular arasında bir köprüyüz fakat bunun yanında her birimiz birer oyuncuyuz. Haklısınız bu durum can sıkıcı bir hal alabiliyor fakat sizin de ifade ettiğiniz gibi; ''Ne oyuna ne de oyuncuya saygı kalmadı. ''. Bu durum tamamen oyuncu tutumundan kaynaklıdır ve maalesef elimizden bir şey gelmemektedir. Sadece sizlerin bu geri dönüşlerinizi gerekli yerlere iletebiliyoruz.

İyi forumlar.

3. the_flood

the_flood User

Eğer ki geri iletiminiz her şirket için klan ayrılması yönünde ise buna saygı duyarım. çünkü oyuncu için daha caydırıcı bir ceza zaten DO veremiyor ,veremez de. O nedenle bu en iyi çözüm olur düşüncesindeyim sn. Manitu.

4. Bu sorunun çözümü yok ne yazık ki. Klanlar sadece kendi şirketlerinden bile olsa diğer şirkette başka bir isimle klan açılır ve her klan her şirkette klana sahip olur. Bunun çözümü için oyunda biraz daha bireyselliğe önem verdirilmeli. Grup destekleri yüzünden tek yakaladığınız bir gemiyi kesemiyorsunuz bile çünkü her türlü desteği tavan yapıyor. Bu grup destekleri sadece npc ye yaramalı ya da oyunculara etkisi daha az olmalı.

KATALONYA bunu beğendi.
  5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bunu değiştireceklerini sanmıyorum. Çünkü bu şekilde şirket mantığını değiştirdiler ve klan savaş oranı yükseldi. Bu durum işlerine geliyor. Düşman şirketteki klanda olan birisiyle savaşırken o klandan senin şirketinden birisi varsa sana saldırıyor.

Bana kalırsa bir şirketteki klana diğer iki şirketten oyuncu alınamaması lazım. Genel olarak boş yere burada konular açılıp yazılar yazılıyor. Dünya yok olacak bile olsa şirketin işine gelmiyorsa ve istemezlerse olumlu pek birşey olmaz , gelmez ve yapılmaz.

6. KATALONYA

KATALONYA User

Destek işine çok konu açıldı ama malesef kimse birşey yapmadı :S
    Diğer mesaja katılıyorum kendi şirketine ateş -puan getirirken düşman şirketle beraber sıkınca getirmemesi kuralın dolaylı olarak delinmesinden başka birşey değil.

7. Eve dediğiniz gibi kuralın delinmesinden başka bir şey değil. Yardım eden kişi de eksi yemeli ve verilen hasara göre de bu değer değişmeli gibi çünkü oyuncular gemileri full olmadığında şerefi pek dert etmeyebiliyorlar.

8. yabancı forumlarda bununla ilgili konular vardı , herkese birer kereye mahsus şeref eksilmeden ücretsiz şirket değişme hakkı verilse , ve sonra farklı şirketlerin aynı klanda olma durumu kaldırılsa güzel olabilirdi

9. the_flood

the_flood User

hepinizin düşüncesi doğrudur.Bu değişmez ama değişmek zorunda.Bunu da ya bir zaman gelecek kendi istekleriyle yapacaklar yada buna zorlanacaklar.Çünkü bir zaman sonra bu klan kurallarıyla oyuncu kalmayacak yada yeni oyuncu gelmeyecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.