3 slotlu ddr2 anakart (konu dışı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm Merhaba,

Konu başlığında belirttiğim gibi 3 slotlu bir Ana kart istiyorum. aşağıda şimdi ki Kullandığım işlemci ve Kartın bilgisi var O işlemciye göre bir Anakart istiyorum 3 ramlık slotu olsun. elimde 3 tane 2 gb ddr2 ram var bunları o anakart üzerinde takmak istiyorum. ve darkorbiti adam akıllı oynamak istiyorum şu an ki grafikler çok kasıyor.

Teşekkür ederim

Modum biliyorum konu dışı fakat, sohbet konusunda kimseyi bulamadım daha bir konu bile açılmamış ben açtım fakat uzun bir süre kimse gelmiycek gibi. Genel konular olarak düşündüm bu durumu çünkü bu pc de Darkorbiti rahat oynuyamıyorum grafikler ağır kaçıyor kasıyor oynamak içinde Yeni Anakart alıcam bunun vesile olmasını istiyorum konuyu lütfen taşımayın.

Teşekkür Ederim.

ER YADA GEÇ BU MEMLEKETTE TERÖR LANETİ YÜZÜNDEN MEHMETÇİKLERİMİZİN KANI DÖKÜLMÜYCEK. BUNA AZİZ MİLLETİMİZ ŞAHİT OLACAK.

ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Konu doğru bölüme taşınmıştır

Iyi forumlar

3. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkür ederim Modum fakat kimsenin pc den anladığı yok heralde neyse kalsın böyle er yada geç cevap gelir inşallh.

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Anladığım kadarı ile oyunda donma yaşıyorsunuz ekran kartı ve ram miktarınız nedir ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.