3 soru :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve λλ•Ц•S•C•Д•Я•T•Ξ•S tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi arkadaşlar ve modlarım benim 3 sorum olcak :
    1) yengeç uçuş düzeni + full bo2 + kalkan sıklığı 5/5 olursa tüm hasar klakanamı işler ?
    2)elmas uçu ş düzeni 5 k kalkanmı yeniliyor yoksa %1 mi ?
    3) en hızlı nasıl ve nerde credits kasabilirim ?
    yardımcı olursanız mutlu olurum :)

2. Bir tek 3. soruna cevap verebilirim. Eğer ekipmanın yeterliyse(en az 15 LF-3, 15 BO-2, 15 elit hız jeneratörü ve goliath'ın varsa) cubikon partilerine katıl. Cubikon patlayınca çöpünü toplayıp sat.

3. asdfgasf

asdfgasf User

1 Evet kalkana işler.

%1 Yeniler, 100.000 kalkanın var ise 1000 her saniye yenileyecektir.

3. Soruya terminatör cevap verdi :)

4. 1. evet
    2. elmas önceden 5000 veriyordu. şimdi sadece max. %1 ini veriyor. mesela 300.000 kalkan varsa saniyede 3000 kalkan verir.
    3. cubicilere katıl,talon kes. günde 40 tane kadar. 10 gün içinde 160m falan birikir.

5. Nasıl yani yengeç+full bo2+Kalkan sıklığı 5/5 olunca dp hiçmi gitmiyor?

6. Kalkan sıklığı 5/5 olmasına gerek yok Yengeç + Full B02 olduktan sonra tüm hasar kalkana işler.

Elmas uçuşu senin kalkanının %1 ini yeniler Örn : 262.500 kalkanın varsa, Elmas saniyede 2.625 kalkan ekler.

Krediyi en iyi cubide kasılarak kasabilirsin. VIP üyelik alırsan cubinin çöpünü de topla, hele de pette 3. seviye ticaret modülü varsa tadından yenmez.

7. bide şu diroit tamir cpu 2 hasarı %100 de düşürüomuş galiba patlama imaknı varmı bu şekilde tehlikeli değilmi %100 olunca ?

8. %90 da tamir eder, ben cpu lara güvenemiyorum daima manuel tamir ederim %60-%70 oldu mu veririm tamiri

___________CAN bunu beğendi.
  9. bn manuel olarak yaparım 90 oldumu tamir ederim. hep dikkat ederim her girişimde hasar seviyelerine bakarım.

10. Bence cpu koy ben cpu kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Eğer 2 konfigürasyonuna da koyarsan ve sürekli cpu'da kaç tane tamir etme kredisi kaldığına dikkat edersen sorun çıkaracağını sanmam.

11. kalkanın varsa hepsi kalkana işler yani :) öle demek istedi arkadaşlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.