3 sorum var beyler yardım edinn

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erc2000 tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erc2000

erc2000 User

1. Flaxım var hangarda tamir ettim nasıl arkama takılcak
    2. 4,53 eur var ne işe yarıyor ?
    3. Görevlerimde saimon diye bişey var o nerde?

LÜTFEN YARDIM!!!

2. riddick26

riddick26 User

1- flaxlar otamatık olarak takılır
    2- bir savas yapılıyor eger o savası kazanırsan topladıgın mıkatarım % bilmem kacı sana veriloyor
    3- sirketinin x3 ve x4 haritalarında bulabilirsin

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Cevap veren arkadaşa teşekkür ederim flaxlarınız tamir sonrası gene aynı pozisyonda gemizini peşinde yanında devam eder euro yu kazanabilmeniz icin jackpot arene diye savaş yapılır ona katılırsınız kazanırsanız alırsınız saimon da şirketinizin x3 ve x4 haritasında bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. erc2000

erc2000 User

ama ne işe yarıyo o eur bişey alınıyomu. x3 x4 derken? he bide unutmuşm açık arttırma nasıl yapılıyo aradım eşya koyma yerini bulamadımda

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Euro banka hesabınıza ödeme olarak yatıyor x3 4 dediğimizde örnek marslısınız 1-3 ve 1-4 haritası anasayfanızdaki açık arttırmadan eşya alabilir hangar --- ekipmanlar bölmünden hesabınıza koyabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

riddick26 bunu beğendi.
  6. riddick26

riddick26 User

bildigin sana gercek para olarak veriliyo istedigini alırsın x-3 x-4 de örnegin 3-3 3-4 gibi ana haritalardır acık arttırmada sistem dükkanda bulunan bazı ürünleri satar sen harhangi bi esya satamazsın

7. erc2000

erc2000 User

sizi yordum ama saolun ben göremedim 4,53 eur ile alınabilicek güçlü bişey varmı çünkü saimon x3 x4 de olduguna göre güçlü bişey bi x3 ve ya x4 de inlarlar birbirine dalabiliyomu çünkü ilk iki haritayı geçtikten sonra insanlar dalabiliyo diye biliodmda

bide flax oto olarak takılır diyosunda ben oyuna 1 aydan beri falan giremiorm girdim sonra flax yoktu her yere baktm hangarda buldum takılmadı tamir etti yine gelmedi acaba oyunun sayfasını mı yenilemem gerek?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2014
  8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Euro yu dediğim gibi jackpot arenayı kazanırsanız gelir şirketinizin üyeleri x3 x4 de size sıkabilir farklı şirket üyeleri siz sıkmadığınız sürece sadece x1 haritasında sıkmazlar.

Keyifli Forumlar.

9. erc2000

erc2000 User

ben hiç jackpot arenaya girmedim ama 4,53 eur var her halde çok az bi miktar

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Flaxınız var ama oyunda gmremiyorsanız sayfayı yenileyin ve oyun ekranınızın sağ üst köşesindeki ayarlar bölmüne girisin aaa.png ve ordan arayüz deyip droiti göster kutucugunu doldurunuz ve sabitle deyiniz.

cccc.png

Keyifli Forumlar.

11. erc2000

erc2000 User

saol flaxı yaptm

12. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Jackpot arene ile ilgili öğrenmek istediğiniz herşeyi burdan ögrenebilirsiniz.

Oyun içi merak ettiğiniz her konuyada burdan bakabilirsiniz.

Başka sorunuz yok ise konuyu kitliyorum.
    Keyifli Forumlar.

13. erc2000

erc2000 User

kitleyeblirsin teşekkürler

14. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Rica ederim Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.