3.Uçuş Düzeni ???

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by oOo.LOTUS-VENOM.oOo, Jan 3, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaşlar merhaba benim bi sorunum var da bunu sizle paylaşıp yardım almam gerek şimdi bende güve ve kalp var tamam mı mesela baskındayım bi adamın peşindeyim hız konfimde güveyle dalıyorum tamam mı şimdi adamın kalkan bitti. o an kalbe geçsem lazer düşürüyo ne gerek var güvede kalsam adamın kalkan zaten bitti durduk yere niye kendi kalkanımı azaltıyim öyle kalıyorum saçma sapan sonra mecbur standarta geçip savaşın son saniyelerinde standartla kesiyorum herifi. şimdi diceğim şu herkes burgu burgu diye çıldırıyor ama mesela o durumda burgu çeksem hız düşürüyo ya tamam lazeri iyi vururum kalkan da bitti nası olsa ama hızım düşücek herifi elimden kaçırmaz mıyım??ben de bu yüzden bütün bunları göz önünde bulundurarak kıskaç almaya karar verdim hem lazeri 3% arttırıyo yani kalkanı bitene kadar güve kalkanı bittikten sonra kıskaça geçip hem ek lazer hasarı hem de adamı keserken de yani adam tam patlarken de kıskaç olucağı için adamın kesilmesinden ödül gelen şeref puanı artar çünkü rütbeye de ihtiyacım var o kadar iyi değil rütbem siz ne dersiniz ben hepsini düşündüm bütün düzenleri okudum ayrıntısıyla benim durumumda en mantıklısı kıskaç almak olur diye karar kıldım sizce de mantıklı mı veya başka bi uçuş düzeni tavsiyeniz var mı ona göre bu hafta içinde uri çekip alıcam kıskacı şimdiden çook teşekkür ettim.....

2. Elmas alın bence.

3. elmas savaştayken de kalkan dolduruyor mu ?

4. Evet her saniye dolum yapar tabi kalkan dolu degil ise.

5. fakat saniyede 1% çok düşük bi miktar değil mi yani benim ağır konfimde 300k hızlı konfimde 30k kalkan var hızlı konfimde adamı kovaladığımı düşünürsek saniyede 300 kalkan doldurması benim pek işime yaramaz gibi sanki ne dersin

6. Dusman kesmek icin ucus duzeni istiyor iseniz hepsini almalısınız oyle bir durum var
    Hepsinin +sından cok -sisi var
    Örn. Burgu %25 vuruş veriyor, dp kalkan hız düşüyor şahsi düşüncem kasılma icin baskında kullanılmaz
    Halka %120 kalkan verir, hız düşer vuruş düşer roketatar bekleme süresi uzar, şahsi düşüncem kapılar icin ideal baskında is gormez ama 1v1 de ise yarar
    Çark, hızı artırır, vuruş düşer ve kalkan azalır surekli guveden daha hızlı hemde
    Güve kalp var dediniz.
    Elmssı açıkladık zaten
    çok daha fazla

7. bi de kıskacı değerlendirir misin tam benim istediğim özellikler rütbe ve lazer var ??

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Dediğin durum için kıskaç uygun bir düzen.Ben de bu gibi durumlar için almıştım kıskacı hala da kullanıyorum.Her uçuş düzeninin kullanım amacı farklıdır.Arkadaşın bahsettiği gibi gerekli uçuş düzenlerin olursa savaşta daha rahat edersin .Bu arada burgu kalkanın %25 in altına düşünce ve ağır konfide asıl amacı doğrultusunda kullanılır yoksa düşman kovalarken işe yaramaz.

oOo.LOTUS-VENOM.oOo likes this.
  9. o zaman bu hafta diroite indirim geldiği zaman alıyorum kıskaçı güve kalp kıskaç dolaşıcam bundan sonra onaylıyo musun kardeş :D

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında verdiği cevaplar gibi,uçuş düzenleri tamamen sizin ve karşı taraftaki oyuncunun taktiğine göre değişmektedir.

Burgu uçuş düzenini genelde portala yaklaşıldığında,ağır hasar vermek kullanılır,yada portal savaşlarında işe çok yaramaktadır.

Kıskaçta artı olarak şeref puanı ve lazer hasarı verilmektedir.

Uçuş düzenleri hakkında gerekli tabloyu attım.Uçuş düzenlerinin artı ve aksileri açıkça yazılmış.

Niyetinizde Kıskaç varsa,almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

11. SORRYAGA

SORRYAGA User

Başlangıç için bunlar yeterli.Zamanla duruma göre diğer düzenleri de yavaş yavaş alırsın:D

12. kıskacın 10% azalttığı şey kalkan mı yoksa kalkan emilimi mi ?? açıklamada penetrasyon yazıyordu ama tabloda kalkan puanı diyor......

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açıklamada da yazdığı gibi,kalkan puanı %10 azalıyor.

Keyifli Forumlar.

14. ,

Bizim hangar F-03 LA (Lance)
    Mızrak Adlı uçuş düzeni yok

15. modum açıklamada kalkan puanı yazmıyo diyorum sen dedin kalkan puanını

16. Eyyüp47

Eyyüp47 User

kıskac.elmas.iç içe... vazgecemediklerim...

17. Dostum bende kalp, güve, elmas, kıskaç, yıldız, yarasa, burgu var. En son burguyu aldım ve aldığımdan beri kıskaç burgu kullanıyorum baskın atan veya atacak bir gemi yok zaten orası ayrı :( özellikle yarasa, yıldız ve elmas çöp oldu benim için güve de kapıların vazgeçilmezi kendi fikirlerim ve kullanışım böyle umarım sana yardımı olur.

oOo.LOTUS-VENOM.oOo likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.