Bug / Oyun hatasi 3 Vuruşun 2 tanesi MISS !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●BMW●M●POWER● tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Deadly Battleray diye bişey çıkarmışsınız, kalkan güçlendiricimin etkisi sıfır. 770 bin kalkan olması gerekirken 610 bin kalkan, normalde yaratığa vurduğum cephane ASLA MISS atmazken bi lordakiayı roket olmasa kesemiyorum bu nedir yahu? Düzeltin şu oyunu kaş yapıcaz derken göz çıkarmayın bi kere de ?!

2. Kıta40

Kıta40 User

para kazanmak için gözleri dönmüş. ne yapacaklarını şaşırdılar artık. bilemiyorum ne olucak bu oyunun hali. 2 sene üstüne 1,5 ay önce geri döndüm yeni saçma sapan şeyler gelirse bırakmak zorunda kalıcam

3. matkap34

matkap34 User

herkes bugün şikayetçi ayni sorun sürüyor ama şuan reset geliyor inşallah düzelir 270 gg de 1 tane parça gelmedi zeta hala 105/111 bende buna takdım kafayı :S

4. son reset de boyle seyler oldu umarım düzelir :)

5. GG her zamanki halinde de madem lazerlerim missleyecek ben niye AYARCI ARGESİNİ 5/5 YAPIP DA KARŞILIĞINI ALAMIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. sesimizi birazcik olsada cıkarıyoruz umarım kısa zamanda gecer cunku baya sitem edenler olmus forum da 3 konudan 2 tanesi bu reset le alakalı :)

7. Sonra dayanamayıp küfür basan oyuncu kusurlu oluyor. Yaptığınız oyunu kendiniz oynamayı denediniz mi hiç?????

Edit : Reset atıldı resetten sonra kalkanım eski haline döndü.. Bakalım vuruşlarımız düzelmiş mi...

8. dogru soyluyorsunuz benımde kalkan dustu ama duzelcegi icin hic sorun etmedim elinde sonunda duzelir

9. Missler hala devam ediyor düzelen bir şey yok..

10. en azından kalkan gecti :) mıss devam ederse kımse pvp atamayacak gibime gelıyor

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bahsettiğiniz Sorun hala devam ediyor mu ? yada ettiğini düşünüyor musunuz ?

Keyifli Forumlar

12. sorun hala devam ediyor...................

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar bu sorunun devam ettiğine inanan arkadaşlar oynadıklarını sunucuları yazabilir mi ?

Keyifli Forumlar

14. global avrupa 1 deyim ve bu sorun hala devam ediyor ayarcım 5/5 olduğu halde (canavarlara) miss vuruyorum

15. sayın adminim bu kadar adam yalan mı söylüyor tabi hala devam ediyor reset gelmeden sorunların düzeldiği nerde görülmüş.kalkan değerleri düştü yaratılara 5 lazer atışından 4'ü mıss roket bile lazer kadar mıss vurmuyor bu arada tr2 serverında oynuyorum.

16. Merhaba ,

Arkadaşlar gün içinde yaşanan sıkıntılar gerekli yere iletilmiş durumda. En kısa zamanda düzeltmek için çalışmaktadırlar. Lütfen sabırlı olmaya çalışalım.

Gerekirse bir düzelme olmazsa 2-3 gün sonra tekrar bildiririz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.