3 yıl sonra geri döndum

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve yılmazbey47 tarafından 9 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1 adet Venom
    1 adet Citadel
    1 adet Leonov
    10 adet kararsız LF-4
    16 adet LF-3
    15 adet BO-2 Kalkan
    8 adet Iris Droidi
    500.000 MBC-50 Cephane (x3)
    100.000 PLT-2021 Roket
    Pet lvl kasıyorum

14 lvl im bigboyun tp tasarımı ve %20 tp modulu ile
    %30 tp ile gorevleri bitiriyorum (darkorbit ilk defa yeni başlayanlar için bir iş yapmış )

zeta dönmeyi düşünüyorum 3 yıldır yokum ortada neler oldu en hızlı nasıl kasılır birşey degiştimi anlatın bakalım .
    önceki nicklerim
    türist ömer
    yılmaz749 ve turevleri nickler .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2019
    Deleted member 261585 bunu beğendi.
  2. Görevlerle birlikte P.E.T'i 8. seviyeye çıkarın ve "Kamikaze 3. Seviye" modülü alın. Apis ve Zeus tamamlanana kadar Zeta dönün. Bu sayede "24 ARGE" puanına da yaklaşmış olacaksınız. Günlük görevleri tamamlamak işinizi çok kolaylaştıracaktır. İçerikleri güncellendi ve güzel ödüller sizi bekliyor. Biriken Uridium ile Kalp ve Güve uçuş düzeni almanızı tavsiye ederim. Güve düzeninden sonra, isterseniz Elmas alabilir veya Burgu ile lazer gücünüze "+%20" bonus kazandırabilirsiniz. (Düşük seviyede çok fark yaratmaz ve Zeta'da Güve kadar etkili olacağını düşünmüyorum.)

Kalp aldıktan sonra Burgu alıyorlar. Bence Burgu yerine Güve alın. Güve Zeta kapısı için mükemmel bir uçuş düzeni.

Zamanınızın çoğunu "Palladium" veya "Kutu" toplama ile geçireceksiniz diye tahmin etmekteyim. Elmas ile size saldıranlardan kaçarken kalkanınızı hızlıca doldurabilirsiniz. Düşman yeterince kuvvetli değilse sizi bırakacaktır. Özellikle Elmas ve Şimşek Vengeance kullanımını tavsiye ediyorum. (Palladium için güzel olur.)

Elde ettiğiniz Uridium'ları sakın indirim günü olmadan harcamayın. Ben indirim gelene kadar beklettim ve uçuş düzenlerini o şekilde aldım.

Kapıların son bölümlerinde "Goliath Exalted" tasarımını kullanabilirsin. (Fazladan +%10 Şeref Puanı veriyor.) (Rütbe için şeref puanı elde etmelisin.) (P.E.T'i kapı ödülü alırken açık bırakın. "Tecrübe Puanı" ödülünden biraz faydalanır.)

En büyük tavsiyem: İyi duruma gelen kadar "P.E.T" 8. seviyenin üstüne çıkmasın. Ben bu hatayı yaptım ve şuan Yakıt yetiştirmekte zorlanıyorum. Anahtarları da Zeus günü dışında kullanma. Hüsrana uğrayabilirsin. Tasarımlara Uridium harcama. Sandıklardan birleştirme parçaları çıkıyor. Bunlarla birleştirebilirsin. Sandıktan 4 temel tasarımda çıkabiliyor. Şansıma 1 günde 2 tasarım çıkmıştı. (Solace - Spectrum)

İyi oyunlar diliyorum.

3. Fazla tp veren görevleri yapıp 17 level olduktan sonra pro görevlerini yapıp 10 tane pro lazeri ekleyebilirsiniz envaterinize.

4. Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Mesajınız tamamiyle Italıc veya Gold olması forum kurallarına aykırıdır.Mesajınız tarafımca düzeltildi. Ancak unuttukları bir konu gözüme çarptı. Kesinlikle Bir klan bulman gerekir, Credits yardımı yapan , görevleriniz de size yardım edebilecek , paylaşımcı olacak insanlar olması sizin için çok önemli.Bu konu hakkın da buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2019