30.000 URİ ADMİN YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ILeqenD tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ILeqenD

ILeqenD User

arkadaşlar ben çarımın başlarında bu 30.000 bin urilik kampanyadan yaranmıştım %33 fln indirim yapıodu işte bn bu kampayadan bida yararlanmak istesem yararlana bilirmiyim yani bunun sadece 1 keremi yoksa ozel bi gunu flnmı var o gunlerdemi çekiyoruz

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aynısını sistem siz kullandıktan sonra çıkartmıyor diyelimki 30bin lik olanı kullanmışsınız bu ilerleyen zamanlarda yeniden ana sayfanızda 75 bin olarak yada 150 bin olarak çıkıyor kullanımdan belirli bir süre sonra anasayfanızda yeniden çıkıyor çıkmadı ise biraz daha beklemelisiniz çıkması sistem tarafından belirlenmektedir.

3. o fırsat sadece oyuna ilk girdiğinde gözüküyor

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O kullandığınız sadece 1 kereye mahsustur.Yetkili arkadaşımında dediği gibi merkezin tekrar bir hak verme gibi bir durumu olursa anasayfanızda oyuna girdiğinizde çıkar.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.