30.000 uri ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YürüyenUçak0.2 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Vengeance mi l3 lazerler mi?

1. L3 lazerleri fulle

oy sayısı 4
    100,0%
  2. Vengeance al

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.Darkorbiti uzun yıllar önce oynamıştım fakat hesabın şifresi felan uçtu gitti aklımdan.Bu günde vakit geçirmek için tekrar başlamaya karar verdim. Oyundaki ilk görevleri yapınca zaten elime 3 tane l3 lazer ve lenov geldi. Ben de bü gün 30.000 uri satın aldım fakat kararsızım. Bu uri ile (6 slot var) l3 lazerlerini mi tamamlıyım yoksa vengeance mi alıyım.Şimdiden teşekkürler :)

2. Merhaba,

Vengeneance yi açık artırmadan alabilirsiniz.

Önemli olan lf3 tür.Önerim lf3 lerinizi tamamlamanız yönündedir.

İyi Forumlar

3. Teşekkürler \:D /

Ha birde bu arada ödemelerimi mobil ile yapıyorum ama onay mesajını (BIG ....) gönderdikten sonra çok bekliyorum şu EVET mesajını yazıp uriyi almak için herkes de böyle mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2015
  4. 1-3 dakika arası sürüyor, pazar günleri saat 20:00-21:00 arasında mega happy hour (x3 kazançlı saati) geliyor uridiumlarınızı bu saatte almanızı tavsiye ederim, aldığınız her uridium paketi 3 ile çarpılıp hesabınıza aktarılıyor (banka havalesi hariç) örneğin 5 bin uridiumluk ürün aldığınızda hesabınıza 15 bin uridium ekleniyor :)

BeşiktaşlıDeniz bunu beğendi.
  5. Saat aralıklarını verdiğin için teşekkürler çünkü saat 11 den beri x3 saati kaçırmıyayım diye pc başındayım :( Peki o x3 tam 20 ile 21 saatleri arasındamı yoksa rastgele bi saat mi geliyo?

6. Tr serverlarinda kesinlikle 20-21 globallerde de kesinlikle her pazar 21-22 arasi geliyor.

BeşiktaşlıDeniz bunu beğendi.
  7. Bugün x4 de olabilir kesin olmamakla birlikte, oyunda forumda felan oyunculara ait öyle söylentiler duydum. Bayram dolayısıyla belki yapılabilir, bekleyip göreceğiz.

8. Sen ilham perisi falanmısın her zaman yardımıma yetişiyon ya adsdasdas

9. Hahah :) Bildiim konulari yaziyorum valla ne zaman sorun olursa cevap veririm gordukce
    Iyi Bayramlar bu arada 30 k X-3 te cekersen 90 k olarak gelir + ustune de 1 hafta indiirm paketi +2 hafta premium gelir.

10. Gençler bu arada avanger tasarımı için kaç credis koyayım sizce? :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.