30.000 xenomit RIP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 24 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-3 te noel görevi yapıyordum 2 tane lightning vega vardı ikisi birden dalıyolar sinir oldum gittim sol alt porta. 1. slot beyaz 2. slot rsb 3. slot plt 3030 4 . slot ubr 100 koydum 200 seprom vardı kalkana filanveriyordum 100 tanesini lazere verdim . roket şeyini açtım hiç ıskamalayan özelliği
    kamufle oldum hedef yardım cpu açtım gittim usulca yanaştım yanlarına . onlarda devo kesiyordu görevleri vardı galiba . herşeyi doldurdum ayarladım selamün aleyküm diyip çat çat çat bi geçiriyorum varya ağlıyolar ben genelde düşman gemi kesmem çünkü uriyi veren full elit oluyor 160 k çakıyor ben 50 k atıyorum x4 ile . neyse ben birini kestim biri sağ üstten kaçtı devo görevlerini yapayım dedim lcb 10 ile yaptım arada sırada mordon filan kesiyorum 2 yiyolar zaten geçtim 1-6 ya tallon filan kesiyorum cubi ye sıkıyorum arada sırada ulan bi baktım hedef yardım cpu sunun üstünde 3000 yazıyordu ilk açtığımda şuan 0 yazıyor oğlum delirdim lan ben nekadar aptallık ettim of ya

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

konunuzu konuşmacı köşesine taşıdım ,devam edebilirsiniz.

Hedef yardım cpu her salvoda 10 Xenomit harcar. Kasıldığınız sürece de açık unuttunuz demek.

Geçmiş olsun diyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.