30 Ağustos Kod Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~SoN°°°SiGaRaM... tarafından 30 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yav bi halta yaramzssınız bigpoint ekibi bi kod çıkıyosa herkes yararlansa noluyor sanki yaptığınız işler tüm cacık

2. Van[65]

Van[65] User

cidden yaptığınız işler hiç adil değil. eğer ki 30 ağustos içinse bu kodlar . torpili olan değil . tüm oyuncular almalı . sınırlı kod muş ? ne malum 20 tane olmadığı ??

ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ bunu beğendi.
  3. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Verilen kod'u erken kullanan arkadaşlar faydalandı. Burda önemli olan forumu sürekli takip edip verilen duyuruları anında bilgi sahibi olmaktır.

İyi forumlar.

4. Van[65]

Van[65] User

ya tabi evet forumu takip eden . siz ve yakınlarınız öyle mi ?

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Biz forum moderatörlere kod verilmiyor. Bu konuda bilgi sahibi olmadan varsayımla haraket etmeyin lütfen.

İyi forumlar.

6. rezalet... Boşuna dememişler bu ülkede adalet yalnızca bir kadın ismidir diye... bi şey yapacaksanız adam akıllı yapın

7. Van[65]

Van[65] User

forum moderatörlerine kod veriliyor mu dedim ben ? diyorum ki paylaşımı yapan siz kullanan yakınlarınız

8. Git yetkili mercilere ilet o zaman . Oyuncular oluşan haksızlıktan rahatsız de. Kodtan herkesin EŞİT BİR ŞEKİLDE faydalanmasını istiyorlar de. De onlara tamam mı ? O da olmadı kod paylaşmasınlar direkt herkesin hesabına yüklesinler .

Van[65] bunu beğendi.
  9. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bizimle alakalı bir şey yok arkadaşlar lakin buradan linkini tıklayarak support'la iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Van[65]

Van[65] User

madem sizinle alakalı bişey yok niye müdahil oluyorsunuz ? supporta yazınız diyin ve kapatınn ..

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Duyuru paylaşılana kadar bizlere bu konuda bir bilgi verilmedi. Lütfen karalayıcı, asılsız ittihamlarınızı sonlandırın.

Şahsen ben öğlen saatlerinde müsait olduğum için foruma girip duyuruyu gördüm. Gemimde kuponu kullandığımda kod etkin değildi artık.

Konu karşılıklı tartışma ortamı yaratdığı için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.