%30 İndirim Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llRamsesll1 tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Dükkanda Günlük Dosyalarında veya Galaksi Kapılarında %30 indirim ne zamanlar oluyor. Gerçekten 1 1.5 haftadır bekliyorum hiç birindede indirim olmadı. Mesela böyle bi tablo varmı:

20.10.2015 Galaksi Kapılarında %30 indirim.
    21.10.2015 Günlük Dosyaları ve Anahtarlarda %30 indirim.

İndirim paketi al yazmayın zaten bende var. %60 yapmak amacım. Gerçekten tüm uridiumlar hazır. Böyle bi tablo varsa bilgi verin lütfen

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İndirimler genellikle Etkinliklerde yada özel günlerde yapılıyor.

Maalesef ne zaman çıkacağını bizler bilemiyoruz

İyi Forumlar

3. Özel indirimlerde ben en fazla %20 gördüm. Senin dediğin %30 galiba twicth'de dağıtılan %30 indirim kodu ama onu almakta zor.

4. Yanlış bilgin var hocam. Bende %30 indirim vardı + Günlük Dosyalarda indirimdiydi %60 yazıyordu. Uri olmadğı için alamamıştım

5. Sistemin verdiği indirimler Galaxy Gates için %12, Günlük Dosyaları için %15 olur

6. Kardeşim bi kanıtın varsa atarmısın. Eminim indirimde %60 yazıyordu

7. Günlük dosyasına %15-20-25 şeklinde indirimler gelebiliyor. Arkadaşımız %30 indirim koduyla beraber %60 gördüğünü söylemiş. Yani, %5 Vip + %30 = %35 + %25(dosyaya sistem indirimi) şeklinde %60 gibi bir rakama ulaşmış.

8. Bende maksimum GG de %72, anahtar ve dosya da %75 görmüştüm. Çokta işime yaşamışlardı hatta. Olabiliyor, denk gelmek lazım :)

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gerekli cevaplar verildiğine göre kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.