%30 indirim kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu facede dagıtılan indirim kodlarını en gec ne zaman kullana biliriz

2. emreqa2

emreqa2 User

31 i gece 12 ye kadar

3. indirim ne kadar geçerliydi peki 1 hafta mı?

4. Yılbaşı gecesi son.
    1 günlük. Vip 1 hafta.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. buna şükür zar zor tuturduk kodu zaten .1 günlükte yeter.

6. Doğru zamanda para yardımıyla çok yararlı olabiliyor ama tam gün boş olman gerek :)

En son kapıya %25 indirim gelmişti sende %25 indirim + %5 vip çekip koduda kullanırsan %85 eder ama en fazla %75 olur diyorlar yani max 200k uriye açılacak bir zeta 50k uriye açılır ve tam gün zeta yaparsan binlerce ganimet anahtar, günlük dosyası, falan filan :D

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Evet max % 75 indirim oluyor.Şahsen pazar günü öğleden pazartesi öğlene kadar 13 zeta yaptım ama ertesi güne kadar baş ağrısı çektim.Tam gün boş olmanın yanında bayağı bir dayanıklılık gerektiriyor:D

8. pazar günü babam evde olduğu için kasamadım , pazartesi ise saat 9 dan akşam 5 e kadar babam gelene kadar bunları yaptım :) bana pc serbest olaydı gerisini siz düşünün :D 8 adet kuiper yaptım 3 kere 200 k uri geldi :)) bunu yanında alfa beta gama delta hades kuiper ve 2 şer tane zeta kappa epsilon lambda açık acaip elit oldu :)) geliştirmeleriminde %80-85 ini tamamladım

9. yarın gg indirimi gelmez herhalde.yeni çıktı çünkü.gelsede en fazla yapacağım zeta sıksam kendimi biraz biraz 6-7 olur herhalde.yarın kodun son günü.6-7 zeta 150-175 anahtar,300-325 günlük.epey x4,tp, şp geliyo doğru.havoç lazım değil.11 tane var.daha iyi yatırım olarak; eğer gelirse ganimet anahatarı almayı düşünüyorum.eğer toplam %75 geçerli olursa ondada 1000 anahtar 375b uri eder.1500-2000 e yakın alsam yeter herhalde.geçen %40 indirimle 1800 e yakın aldım sanırsam.12 tane lf4 anca çıkmıştır.şansa mı bağlı başka şeyemi bilemem.şimdide o civarlarda çıkarsam yeter herhalde.yarın ganimet indirmi gelmesse 1000 anahtar 600bin uri eder.1500 anahtar alabilirsem zaten kutulardan epey günlük dosyası çıkıyo.6-7 zetadan çıkaracaklarımı çıkarırım.epeyde gg çıkarırım herhalde.BÖYLESİ DAHA KARLI OLMAZMI?yada argeye yatırsam son 5 argem kaldı 12bin civarı istiyo.indirimle 75 uri oluyo argenin tanesi.buda süpe.dur bakalım yarın ne getirecek bize. hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

10. simdi kodu ne zaman kullanırsam 24 saat yararlana bilirim

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Kod 1 haftalık premium üyeliği ve 24 saat geçerli %30 indirim içermektedir.

Bu avantajlar kodu kullandıktan hemen sonra hesabınıza yüklenir.

Kod 31.12.2015 saat 23:59'a kadar geçerlidir.

Size tavsiyem kodunuzu süre bitiminin son dakikalarına bırakmayın.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.