300 Anahtar açtım lf4 0

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FeNeRLiYiK-[FB] tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şans diceksiniz ama artık şansında böylesi olmaz yaklaşık 3 gündür kutu açıyorumm 1 tane çıkmazmı ya açmadığım harita kalmadı ne kadar açarsam açayım çıkmıyor napmam lazım şans diceksiniz illa kapımı yapalım bu lf4ler neden bana uğramıyor oyunu mu bırakalım illee illaki paramı çekicez

2. Merhaba ;

1 tane anahtarınız vardır, 2 tane kutu görürsünüz. Birinin içinde LF-4 vardır, diğerinin içinde ise cephane vs. Hangisini açmanız gerektiğini siz seçersiniz ve seçtiğiniz kutu da sizin şansınızdır. Oyuncuya bağlı olarak açılan kutuların ödülleri değişmiyor. Kutuların ödülleri sabittir, illâ şu kutuyu açın diye bir şey de söylemiyoruz. Hangi kutuyu açmanız gerektiğini siz seçiyorsunuz ve dolayısıyla bunun genel anlamı da şans oluyor :)

Keyifli Forumlar.

3. napmam lazım kapımı yapayım uğraş uğraş gitsin irular içime dert oluyo .s

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kapı yaparak lf4 şansı lde edebilirsiniz %25 şansla kappa kapısından lf4 veya hercüles de alabılırsınız bn olsam kappa yapar şanımı birde orda ararım

Keyifli forumlar

5. tmm denicem modum

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında bilgi verılmiş kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.