300 bin uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaş_başladı_emre tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadşlar 300 bin urim var ve 18 lf3 2tane bo2 2 arge ve gemim vega 4 adetde irisim var bu uriyle aegismi alsam yoksa gemimi güclendirsem bi yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkler

2. indirim paketin varsa aegis kalan uriyede bo2 fullemen faydalı dokunur

3. aeis 237 bin uri yani aegisi öneriyosunuz peki cook tşk ederim saolun

4. şimdi dostum aegis 250 bin uridium ama indirim paketin olsa 175 bin uriye alıcan buda sana 75 bin uridum kaar ettiricek düşün 75 bin uridiumda 7 tane lf3 ve bo2 parası aegisi 175 bin uriye aldığını var sayarsak geriye 125 bin uridiumun kalır

13 tane bo2 nin toplam maliyeti 130 bin uridium

fakat indirim paketinin olduğunu var sayarsak

91 bin uridium denk eder

geriyede 34 bin uridiumun kalır onada artık ya lf3 alırsın yada arge yaparsın karar senin

5. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

BO2 kalkanlarınızı tamamlamanız ve daha sonra LF3 silahlarınızı almanız bence kasılmanızı daha da kolaylaştırabilir

İyi Forumlar.

6. hım ewt güzel bir fikir bencede

ewt aynen güzel bir fikir bende aegis dediklerinizi yapacam saolun tşkler

peki oda 28 tl ne diyosunuz alimi onu indirim avantaj paketini

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2015
  7. bende bu yollardan geçtim bu dediğimi yaparsan ileride gemin için büyük bir yatırım yapmış olucaksın normalde aegis alışverişe çıktı fakat aegis gemisini yada diğer ekipmanları indirim paketsiz alırsan tüm uridiumun çöpe gitmiş olur

8. aynen dogrudur forumda dolaşırken isminize bir ara rastladım bilgili oldugunuzu biliyorum ve dogru fikir verdiniz bak bunu düşünemeiştim saolun yeniden tşkler

9. evet almalısın etkisi 2 ay sürmüş olur şöyle söyliyim 1 aegis + 13 bo2 + 5 lf3 ün toplam maliyeti 430 bin uridium ama sen tüm bunları 300 bin uridiuma almış olucaksın yani 130 bin uridium kaar ediceksin peki 130 bin uridium nekadar ????

50 tl

indirim paketi nekadar ? 28 tl 22 tl kaar ediceksin yine

+ indirim paketi 2 ay boyunca sürmüş olup daha sana bir çok şeyi almanda yardım ettiricek ama uridium çekersen sadece bi seferlik olucak karar senin

10. yok yok dogru söylüyosunuz dedim ya ben onu düşünemedim yani baya kearlı olduk sizin sayenizde :D

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen alt alta yazmamaya özen gösteriniz forumda hoş bir görüntü oluşturmadığından dolayı yasaktır.

İyi Forumlar

12. pradon peki modum sizin önerinizide ögrenebilirmyim

13. bu arada yeni uridium sayfasına 1 haftalık öğeler gelmiş %25 inidirm paketinin 1 haftalık versiyonu sadece 3.5 tl yine şanslısın bizim zamanımda böyle yoktu direk 2 aylığını alıyorduk 28 tlye yani

50 tlden 3.5 tl çıkarırsak

46 tl 50 kuruş kaardasın yine

14. a orda hata yaptık onu göremdi direk 28 tl ligi aldım bide bu aegisin icin önerililne konfiyi biliyomsun nasıl bir konfi yapim buna bide bu gemin özel güclerini sadce grup tayken yapabilirs deilmi

15. sağlık olsun 2 ay boyunca diğer oyunculara karşı çok büyük bir avantajın olucak

aegis için konfi dizilimin lf3ler driotte olsun daha fazla vurursun 1. konfu gemi full lazer diriotler full lazer jenanatörler full kalkan

2.konfi gemi full fl3 driotler full kalkan jenanötörler full hız

bu geminin tüm özelliklerini kullanabilirsin gurupta olmana gerek yok ayrıca birde elmas aldınmı peş peşe 5-8 tane kristalon kesersin

16. aynen herşeyi güzel sadce biraz yavaş onuda işte hız jeneratörlerini yüklseltecem

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.