Öneri 300 Ganimet Anahtarı ile ne yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve frhtblt2145 tarafından 24 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 300 ganimet anahtarım ve 12k rinusk var bunlarla 2 pro yapabiliyorum ama hala zeusum yok ve bl de pek takılmıyorum sizce 150 anahtarla pro mu yapıyım yoksa hepsini zeus gününe mi bekliyeyim ? tavsiyelerinizi bekliyorum :)

2. kedicik22

kedicik22 User

merak ettim rez :)

3. HamHam

HamHam User

zeus u bekle benimde yok ama 2 lazer slotu daha iyidir

4. Pvp de pro lazer ile özel lf4 ler(magma sondası vs.) arasında çok az bir fark vardır pro lazerin asıl marifeti BL haritasıdır, kendin de söylemişsin BL de pek takılmıyorum diye bu nedenle zeus gününü bekleyip anahtarları zeus gününde ezersen senin için daha iyi olacaktır.

.Paradoks. ve frhtblt2145 bunu beğendi.
  5. ateistkeci

ateistkeci User

Geminin tam durumunu yazabilir misin? Ona göre sana daha iyi bir öneri verebilirim :)

☾☆__GÖKMEN bunu beğendi.
  6. tavsiyeni dikkate alıcam teşekkürler :) kafamı karıştıran geçen zeus gününde 150 anahtar açmama karşılık 3 parça zeus almam bu nedenle bi karamsarlık içindeyim 300 anahtarda çöp olabilir diye düşünüyorum birkaç gündür. 28 parça hali hazırda var. 17 parça 533k uri istiyor. 1m uri bekletiyorum acaba 150 parçayla kutu açıp 150 taneyi ile zeusa mı bekletsem (o zamana kadar yine bir 100 anahtar toplayabileceğimi düşünüyorum haftada 2 zeta yapabiliyorum neredeyse)

Gemim 8 iris 1 apis solace tüm modüller tamam (kalkan hariç zaten kullanmıyorum) pet 18 seviye 8 pro var (2 tanede görevden gelicek) 5 bo3 var droitler prolar roketatar ve bo3 ler seviye 13 geliştirmeye sahip 4 herculesim var ve köşede biriktirdiğim 1m uri var halihazırda da 1 zeta 1abg kapısı bekletiyorum(etkinlik görevi gelir diye) cephane sıkıntımda pek yok droit uçui düzenlerindende güve çark burgu kalp mevcut

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  7. Ben zeus gününde 900 kutudan 23 zeus parçası çıkarmıştım başka bi arkadaşım da 50 kutudan hazır zeus çıkarmıştı -_- biraz şans işi 300 kutudan 20-25 zeus parçası çıkaran da var.

8. ben şansızım sanırım o konuda ama bu zeus gününe kadar bekleticem sanırım anahtarları prolar o kadar mühim değil benim için :D peki tavsiye verebilrmisin kutuları nerde açabilirim acaba ben sürekli korsan haritalarında özellikle 5-2 de açıyorum uğurlu geliyordu (son zeus gününe kadar :D)

9. ateistkeci

ateistkeci User

10 Prometheus lazeri fazlasıyla yeterli şu an için bu nedenle Zeus'a yönelmen senin için fazlasıyla yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Zeus droidinin son 5 veya 10 parçasında onu Uridium ile alabilirsin ve hemen ardından da Prometheus lazerini kasmaya başlayabilirsin. Prometheus lazeri BL'de etkili olduğu kadar BL dışında da fazlasıyla etkili ve önemli bir lazer silahı. Normal hasarı 220 ve her 5 saniyede 1 kere ek olarak 200 hasar vurabiliyor, özellikle PVP'de etkisini fazlasıyla gösteriyor bana göre :)

.Paradoks. ve frhtblt2145 bunu beğendi.
  10. Haritalar birazda totem ya bi etkisi yok içeriklere nerde rahat açıyorsan orda aç.

frhtblt2145 bunu beğendi.
  11. hepinizie çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi dikkate alıcağım konu kilitlenebilir :)

ateistkeci bunu beğendi.
  12. EzzCooL

EzzCooL User

LF4 magma sondasını bulmak pro lazeri kasmaktan daha zor değil mi ? Hem cidden merak ediyorum bu arada , bilmediğimden soruyorum bu gelişmiş lf4leri nerden elde edebiliyorum ?

13. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

tek tavsiyem hevesli olmaman 5ten geri sarıp aha geliyooooor deme sakin ol umrunda değilmiş gibi davran benim totemim buydu

.Paradoks. bunu beğendi.
  14. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Yerinizde olsam zeus gününde kutu açardım. Zeus diroitinin istediği uridium miktarını azalttıktan sonra ganimetlerimi biriktirmeye başlardım prometheus lazerlerini elde etmeye başlamak için.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  15. Geliştirilmiş lf4 gününde baya elde etmiştim ben.

EzzCooL bunu beğendi.
  16. EzzCooL

EzzCooL User

Arkadaşın konusunu kirletiyorum :( özür dilerim bu arada . Geliştirilmiş LF4 gününde kutulardan geliştirilmiş lf4 mü çıkıyor hocam ? Ben sadece kapılardan %25 şansla çıkabiliyor sanıyordum .?

17. vDimitri

vDimitri User

Sadece kapılardan çıkıyor

EzzCooL bunu beğendi.
  18. Sadece kapılardan çıkıyor ama lambda çok kolay açılıyor. O hafta en kötü 1 geliştirilmiş lf4 alıyordum ortalama 2 şansım iyiyse 3 tane.

EzzCooL bunu beğendi.
  19. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Geliştirilmiş LF-4 gününde kutulardan Geliştirilmiş LF-4 çıkmamaktadır.

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2019
    .Paradoks. ve EzzCooL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.