Destek 3000 eir sınırı ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 25 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3000'eirim bulunmakta karantina falan yapmıyorum, geliştirme indirimi gelene kadar da bir şey geliştirmek istemiyorum,

Günlük girişlerden gelecek bonuslar 3000'eirin üstüne ekleniyor demişti biri emin olmak için soruyorum,

300 eir gelecek bir iki güne ziyan olmasın. Günlük giriş bonuslarından gelen eirler 3000 üstüne net ekleniyor doğrumudur bana kesin net bilgi lazım :)

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bir ara 3500 EIR falan olmuştu bende doğru mudur acaba :D

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Günlük ödüllerden gelen eir miktari silinmez, üstüne eklenir 3000 eir sınırını aşar içiniz rahat olsun ben kefilim :)

İyi Forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  4. Ben bi ara günlük girişlerden gelen eirler üstüne ekleniyor diye eir harcamamıştım üstüne eklenmemişti bence kesin bir şey yok.

5. Yani diyorsunuz ki 3000 eirim var şuanda 300 eir ödülünü alacağım zaman 3300 olacak doğrumudur modum?

Titan. bunu beğendi.
  6. Viraaa

Viraaa User

yahu siz hic gelistirme yapmiyormusunuz.nasil o kadar birikiyor:) tbrk ederim valla.

Merhabalar bunu beğendi.
  7. 48 tane prometheus 16 seviye 20 tane bo3 16 seviye 20 tane hp lazer 16 seviye 2 tane roketatar 16 seviye daha ne geliştireyim ki hem uri de yok, boşuna eir ve uri harcamak istemiyorum ama 300 eir az bir miktar değil, kaybetmek istemiyorum umarım 3000'nin üstüne eklenip 3300 oluyordur, sadece bunu öğrenmek istemiştim

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bir şey olursa sorumlusu benim :) Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  9. Size güveniyorum konuyu kilitleyebilirsiniz sağolun :)

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.