3000 ganimet anahtarı ve LF4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••TΉΣ•TΛЯĐIŚ••• tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

LF4 gününde 3000(3 bin) tane ganimet anahtarı açsam sizce 30 tane lf4 bulabilr miyim ? Olayın şansa bağlı olduğunu biliyorum benim sorum sizce olur mu böyle bir işe girişmek mantıklı mı?

2. 30 tane lf4 mümkünmü bilemem ama muhtemelen bi 20 25 tane çıkarırsın garanti diye düşünüyorum. ve ahiretten zeus gününde açmanı öneririm. ve sana sorum olacaktı anahtarları almak için kasıldınmı urimi çektin ?

3. eğer çoğu kişi olumlu yaklaşırsa uri çekmeyi düşünüyorum 3 milyon zaten %30 indirimde var tanesi bin uriye geliyor bir seferde toplayıp lf4 kasma işini bitirmek istiyorum bende şuan 5 tane var 30 tane daha çıkarsa işte yeter bana

4. Bence 500 anahtar al gerisini kappa yap hem hercules hem lf4 şansı veriyor şeref ve tp de kasarsın böylece çıkma olasılığıda kutulardan daha fazla.

5. onuda düşündüm ama 3milyon uriye en fazla 25 tane kapı yapılır onda kaçına çıkar belli değil tp şeref önemli değil benim için önemli olan en hızlı şeklide en fazla lf4ü toplamak 25 kapıdansa 3000 kutu alıp denemek daha mantıklı geliyor bana bence ama emin olamadğım 25-30 tane çıkartabilrmiyim

6. mantıklı ama şöyle düşün boş çıkma ihtimali var kutu en iyisi. tasarımda çıkabilir lf4 de zeusda herşey en iyisi kutu.

7. kutu en mantıklı seçenek duruyor birkaç yorum daha gelirse sevinirim arkadaşlar ne düşünüyorsunuz

8. Çoğu yerde kutuya yüklü miktar yatırım yapıp eli boş dönenler duyuyorum örnek olarak darkorbit'in eski forumu ve facebook sayfaları. Bu ihtimalide göz önünde bulundur kutu açarken.

9. Ancasin

Ancasin User

Şans işi olduğu için yap veya yapma önerisinde bulunamam, en az şu kadar bulursun da diyemem ben şahsen. Belki ilk 200 anahtarda fullersin, belki 3.000 anahtarda 0 lf4 le dönersin, bunu kimse bilemez. Bir tek "iyi düşün ona göre karar ver" diyebilirim. :)

10. arkadaşlar 3000 kutuda lf4 alamamak biraz saçma ben arkadaşın çarına ilk kutuda lf4 çıkardım ilk yani bedava verilmişti 5 tane ilk anahtarda lf4 çıkardım tabikide şansa bağlı bilmiyorum artık

11. Merhaba ,

Bana kalırsa şirketinizin x-1 haritasından başlayın. Mesela x-1 haritasında 20 tane , x-2 haritasın 40 tane , x-3 haritasında 60 tane , PvP haritalarında ( x-1 , x-2 , x-3 ) 80 tane , şirketinizin x-5 , x-6 , x-7 ve x-8 haritalarında 100 tane açarak bir deneme yapın. Duruma göre en iyi sonuç aldığınız haritalara yönelebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. x1 haritasında kutu görmedim ben valla :) nadir

13. Merhaba ,

x-1 ve x-8 haritasında oluyor. En son 100 civarı açmıştım gerçi epey oldu ( yaklaşık 3 ay filan :D ) 2-3 kere 120 kutu civarında açtım her seferinde 2 LF-4 buldum. Tabii diğer şeylerde çıktı. :D

İyi forumlar.

14. şans ya :)

15. yorum için teşekkürler sanırım bu yolu denemeye karar verdim peki hangi günde açmalıyım zeus gününde lf4 çıkıyor diye çok okudum lf4 günü var ayrıca sizce hangi gün

16. Merhaba ,

Zeus günü deneyebilirsiniz. Yada duruma göre 2 kat LF-4 yada Apis etkinliklerinde de deneyebilirsiniz. Hepsini bir anda denemeniz gerekmiyor. Zaten hepsini yapmanız zor olacaktır.

İyi forumlar.

17. KARANLIK

KARANLIK User

Ben 200 kutuda hiç bulamadım o yüzden kutudan lf4 e girişmem.Birde hepsini aynı gün açmanız zor.3 4 Lf4 gününde ancak tamamını açarsınız.

Fikrimce 15 20 arası lf4 bulabilirsiniz.

İyi forumlar

18. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben 300 kutu açtım LF-4 gününde gerçekten hayal kırıklığına uğradım sadece 2 tane çıktı 2. LF-4 de son 25 kutuda çıkmıştı zaten gerisi boş çıktı kutuların :(
    450.000 uridiuma almıştım birde kutuları (kasarak) :(

19. 300 kutudan zaten en fazla 5 yada 7 tane çıkardı şansızlıgın azizliğine uğraşmıssın

20. 300 kutudan 2 lf4 yine iyi çıkarmışın onu bile çıkaramayan var :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.