300k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugrahansezgin tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi goli (venom var sadece) aegis elite, vega, 8lf4 (3tanesi 3 level), 9 iris (apis) full lf3, fullbo2 full hız, 25 ar-ge (24kalın sıkma +1 yanlışlıkla verdiğim mayıncı -.-) 2 havoc var 8 zeta yaptım 2 havoc verdi -.-, elimdeki uri ile eğer tasarımlara indirim gelirse pusat almayı düşünüyorum, düşman görevleri için iyi olur ve baskın için. Uçuş düzenleri olarak güve ve kalp var, pet 13 level, kami3, tic3,oto toplayıcı3 ve oto hammadde 3, 7 tane radar 3, 3 tane da radar 2 var. Sizce bu uri ile ne yapmalıyım?, zeta demeyin her zeta sonunda canım çok sıkılıyor -.- urimi kapıya harcamak istemiyorum, günlük 700-900 arası gg topluyorum kutu toplayarak.

2. Bana kalirsa 300 K urieium ile Elmas ucus duzenini alabilirsiniz.Ayrica Birgu alirsaniz Pusata cok yakisiyor.Daha rahat baskin atarsiniz.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  3. Tasarımlara indirim gelsin pusta almayı düşünüyorum, zaten günlük 30-40 k uri kasıyorum, çok şükür kutulardan pet yakıtı da çıkıyor, o yüzden 2 haftalık yakıt masrafından kurtuldum gibi :D Burguyu daha sonra düşünüyorum ama bakalım. :)

LastShot12345 bunu beğendi.
  4. Bence Pusati dusunmeniz iyi yanina da cark alirsaniz rahat kutu toplarsiniz..Adeta ucarak gidiyor cark ile.Fakat suanki sartlarda tek karistirmayla ucar gider pusat ama tek lazere olebilirsinix.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu iyiye yakın sayılır.

Bundan sonra sürekli Zeta yaparak Havoçları tamamlamanız vuruş gücünü %10 arttırmanızı sağlıyacaktır.

Zeta kapısından elde edeceğiniz anahtar ödülleriyle açacağınız sandıklardan LF4 ve çeşitli tasarımlar bulma imkanınız var.

Keyifli Forumlar.

6. Ya zetada çok şanssızım modum :( Taktik falan yok bu işin zaten, 7/1 havoc verdi, sabah 1 kez epsilon yapıp lf-4 aldım, şimdi uriyi zetaya mı basayım yoksa bekletip pusat mı alayım ?

7. xdgirl

xdgirl User

Bence ikisinide yapma uriyi bekletip lf4 veya Zeus gününde anahtara basıp kutu açarak LF4 lerinizi artırabilirsiniz pusatlar çok kolay eriyor hızlı olmasi filan hikaye ancak full+full olursaniz etkisini görürsünüz

8. Açtığım kutu günleri ve sayıları şöyle;
    zeus gününde 41 kutu 2 zeus parçası 1lf4
    lf4 gününde 209 kutu 2 lf4
    yani kutu konusunda acaip şanssızım, he anca lf4 günü başlayınca sabahın 6 sında kalkıp 4-1 de kutu açarım o ayrı, bi 400 kutu açsam ortalama çıkacak lf4 sayısı tahminimce 4-5, çok şanssızım, tek şansım kutudan bütün apis çıkartmak oldu, başka hiç şansım yok.

9. xdgirl

xdgirl User

1 gün şanssız olursunuz öbür gün 20 kutuda 1 gelir bence umutsuz olmayın

bugrahansezgin bunu beğendi.
  10. Ozaman kutu gününe saklayayım ben bu uriyi, mod varsa buralarda konuyu kilitleyebilir :D

11. veliemre38

veliemre38 User

Ben 4-3de tek kutuda lf4 çıkarmıştım öylesine kutu açayım derken pusat alcaksan çark al baskına gittinmi garanti kesersin kaçma şansları yok zaten :)

12. Pusattan vazgeçtim, bolca anahtar alıyorum şimdi, hem indirimde :D 364 anahtar oldu, zeta tekrar bitmek üzere oradan da 25 gelecek, 56k uri daha var onunla da alırım belki.

13. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

valla kardeşim o kadar uridiumu yatırdın inşallah güzel bir şeyler çıkar şansın bol olsun :D ben zeta yapmanı tavsiye ederdim

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sandıklardan inşallah güzel ekipmanlar çıkarırsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.