300K Urili Adamın Gemisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JackSparrov tarafından 2 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 18 Lf4, 10 tane sv5 bo2, 10 İris, 10 Havoc,1 Herkül, Burgu, Güve, kalp, 22 Arge...

Gemi bundan ibaret. Uçuş düzeni eklemem, irisleri geliştirmem Herkül fullemem ve lf4 bulmam gerek sanırım. Hangisi önceliğim olmalı?

Havocları bu sabah fulledim iki zeta yaptım 4 havocu kapatım. Zetaya devam mı tamam mı. Tamamsa Kappa mı?

2. Soyuz*

Soyuz* User

Yani havoçların muhtemelen çok az zetada fullendi ondan dolayı arge ve lf4 düşük kalmış, ben çift kapı günlerinde önceden 5 havocum olmasına rağmen 20 ye yakın zeta yaptım ve 33 arge 35 lf4 de gelen kutulardan vs tamamlandı.
    Bence artık zetayı bırakmalısın, kappa açıp oynaman oyunun zevkini de arttırır en azından.
    Kappa hem açması çok zor bazen 2500 gg gidebiliyor, ancak eksik olarak lf4lerini ve herküllerini bulabileceksin muhtemelen biraz insaflı kapı diyelim.
    Burgu,güve,kalp zaten bunlar en önemlileri almışsın.
    Halka,elmas,çark önemli olanlar şahsi fikrim şuan onlara uridium harcamaman.
    Baskında falan çarka geçemiyosun zaman yok, halka v1 veya baskınlarda kullanılıyor.
    Öncelliğin herküller olsun.

3. Merhaba,

Arkadaşımız çok güzel önerilerde bulunmuş , öncelikle ona teşekkür ederiz.
    Herkül durumunuz havoç durumuna göre kötü durumda, kappa yaparak yavaştan onları fullemeye başlayabilirsiniz.
    Kalkanlarınızın seviyesi yüksek değil , oyun içinde çok fazla öneme sahip olduğunu düşünmekteyim hem yaratık keserken hem de diğer oyunculara karşı size savunmada çokça yardımcı olacaktır. Uridiumunuzu çok dikkatli harcayarak bir eksiğinizi tamamlarken diğerini tamamen saf dışı bırakmayın, denge olayına önem verin. Genel olarak LF4 , kalkan ve herkül önceliğiniz olsun diğer eksiklerinizde zamanla tamamlanacaktır. Oyun içindeki hevesiniz hiçbir zaman kırılmasın, her oyuncu gelişme aşamasından geçmiştir ve bu dönemleri atlatmıştır ,
    iyi uçuşlar diliyorum :)

İyi forumlar dilerim..

Spinaci bunu beğendi.