31 Arge bu şekil uygulana bilir mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

31 argem var ve şu şekil yapmak istiyorum ama olur mu ?

Gemi gövdesi I : 2/2
    Kalkan enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi gövdesi II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    Uzaylı Avcısı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 5/5

Şu şekil bunlara dikkat ederek dizmek istiyorum ancak olmayacak galiba... Buna en yakın dizilimi veya en uygununu yazarsanız sevinirim.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Savaş ar-ge'si yapmak istiyorsunuz?
    Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argelerinizi iyi düşünüp öyle kullanın.Şimdi savaş argesi yapıp,ileride Kutu toplamak için Argelerinizi yeniden dizecek olursanız harcıyacağınız urıdıum ikiye katlanmaktadır.

İyi forumlar.

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Sağlam NPC keseyim. Şöyle bi kalın sıkayım birazcıkda canım olsun yeter :D
    Argeler o kutu olayını ne kadar etkiliyor ? 100 alacağım yere 200 mü alıyorum ?

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Avantaj Kutularıdan alacaklarınızı etkileyen birçok etken vardır.

Argeler-Petin içine alacağınız Kurtarma protokolleri-Katlayıcı paketler gibi.

İyi forumlar.

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

Dediğiniz gibi hepsini yapsam protokolleri alsam argeleri dizsem vs. gerçek para karıştırmadan yapılacak her şeyi yapsam ne kadar etklieyecektir ?

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Pvp haritasından bahsedersek 44 uri ile 215 uri arasında alırsınız. Katlayıcı paket olmadan.

Keyifli Forumlar

8. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kutu toplaya toplaya "hileci" zannedilip ban yemeyelim ?

9. kardeş walal bende boyle duşunuyorum hiç tehlike girme savaş argesi diz

10. Kardeş sen hile yapmayacak isen pet kutu toplarken sen de kutu toplaman gerekir. Eğer sadece pet toplarsa ben de hile yaptığını düşünürüm. Neden kendinde toplama yapmıyorsun diye? Sence de doğru değil mi ? Kutu toplayan kişi hem peti hem kendisi toplar. İyi oyunlar.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Böyle bir durum mevcut olamaz.Sistem hakkıyla oynayanı haksızı ayırt edebilmekte :) O zaman bir çoğumuz burda değildik :)

İyi forumlar

12. ahmettyran

ahmettyran Guest

Bak şimdi kardeşim bu banlamaları sistem otomatik atıyor. Örneğin sen 1 saat içinde 100 kutuyu defalarca geçersen uyarı alma riskin çoğalıyor, yani ister pete toplat ister kendin topla her türlü risk risktir. Geçenlerde bizim klanda kutu toplayan bir eleman vardı, arkadaşa pala topla diyorduk GGleri kutu ile biriktirip 4-1 4-2 .. neyse bu 1-2 hafta böyle devam edince buna ban verdiler falan admin bir tanıdığı varmış açtırdı hesabı şuan günde en az 3 saat pala topluyor. Tövbe etti bidaha kutu toplamayacağına. Haa tabi hile kullandımı bilmiyorum ama kullansaydı hesabı açtıramazdı her halde :D

13. Merhaba ,

Bahsettiğiniz gibi açma v.b. işlemler yapılamıyor. Tarama sistemi tarafından yapılan banlamaları tanıdık adminler aracılığı ile açtıramazlar. Çünkü merkez tarafından yetkili kişi açabilir. Eğer gerçekten haksız bir işlem yoksa açılmaz.

İyi forumlar.

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Acaba sistemin böyle olduğunu nerden biliyorsunuz herhangibir yetkili açıklama yaptımı ?

İyi forumlar

15. Ayarcı yı açmadan nereye kelle avcısı 2 ye arge veriyorsun :) Uzaylı avcısı argesini 5/5 yapmak istiyorsan Roket uzmanına en az 2/5 yapman gerekiyor Bu Uzaylı avcısı argesini açman için yeterlidir

16. ahmettyran

ahmettyran Guest

Sistemin böyle olduğunu tahmin ediyorum. Sonuçta hilekarları bulmak için bir yol izleyecektir. Öncelikle hep aynı kordinatlara giden gemiler düşüyor.. Sonra saatlik kutu toplamasını aşan gemiler ve tabiri caiz ise hayalet gemiler yani ekleyince oyunda değil görünen gemiler. Yani bu sadece tahmin yanlış anlaşılmasın :D sonuçta bigpoint herkeze teker teker bakacak değil ya !
    Demekki hile yapmıyormuş ama ozaman niye banlandı :oops: Bunu ona sormak gerek.. Neyse konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    Ben temsili olarak söylemiştim :D Hani açmak istediklerim yukarıdakiler ancak ondan önce açılanlarla beraber bunların hepsini açabilirmiyim ? Hangileri dışarıda kalır gibisinden ona göre fedâkarlık yapacaktım.

17. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gereken cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur. Lütfen benzer konuları tekrar tekrar açmayınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.