31 Kalkan Sentinel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheLastReal tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar böyle bi fikrim var sentinele 31 kalkan 15 lf3 nasıl olur görüşü olan var mı?

2. Senin için yararlı olmaz.
    Sentinel tasarımı kalkan desteği suna.Fakat tamamen kalkan olmak senin işine gelmez,vuruşların az olur kalkanının çok olması fayda sağlamaz.
    İdeal olarak:
    31 Lf3-Konfigürasyon 1
    16 hız-16 kalkan konfigürasyon 2 yapabilirsin.Lf3 sayın az.Eğer tank olmaki istiyorsan ideal.Fakat dediğim gibi vuruşların az olur.Argeden bir parça da olsa kurtarma imkanın var ki +24 olman lazım.
    Belirttiğim gibi yaparsan daha mantıklı olur.Saldırı ve kaçış :)

3. Belirttiğin konfiyi kullanıyorum fakat dediğim gibi bi fark olsun istiyorum tank tarzı bişeyler sentinelinde yeteneğine uygun olduğunu düşünmüştüm

4. Sentinel zaten kalkan ağırlıklı(Savunma)
    Sana bir getirisi olmaz,daha çok hantallaşır.Hasarların düşük olur,savaşlarda etkisiz kalırsın.

5. Sentinel 2 dakika boyunca %30luk kalkan gücü sağlıyor kalkan yüksek olursa 2 dk boyunca yetenek ile ayrı bi güç kazanır diye düşünüyordum saldırısı evet dediğin gibi çok yükske olmaz ama iş yapar gibi bi fikrim var

6. Yetenek yenileme kaç dakika ?

7. 20 dakika

8. Tavsiyem böyle,hantal bir gemi 2 dakika boyunca o kalkan ile senin ne kadar işini görür bilemem.Ama sağlam bir arge,cephane,silah,kalkan ile iyi iş görürsün.Olduğun gibi devam et derim.

İyi forumlar

TheLastReal bunu beğendi.
  9. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Düşüncelerinizi deneyerek görebilir ve sonucunu buraya yazabilirsiniz.Konunuzu yeni başlayanlara taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vuruş gücü az olacaktır dez avantajı bu yani.

İyi forumlar

11. Kalkanın çokluğu vuruş gücünün azlığını kapatabilir mi acaba asıl soru bu?

12. Ancasin

Ancasin User

Ben de tavsiye etmem ama oyun zevk için oynanır sonuçta. Öyle istiyorsan öyle yap :)

13. grup olarak giderseniz yap önden sen dalarsın tanklarsın

14. kalbinin sesini dinle bak hele o ne diyor nederse doğru der onu dinle sonuç yaptığın işten zevk alıcaksın:D

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Damageler az olsaydı dediğiniz olabilirdi ancak şuanki damagelerle kapatmaz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.