316k Uridiumu Ne Yapmalı ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *VRU*-MAFYASI-[S_A] tarafından 19 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra oyuna tekrar döndüm. Oynamayalı birçok değişiklik olmuş o yüzden hesabımdaki 316k uridiumu nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda size danışmak istedim.

Gemi: Aegis, spearhead, goliaht , vengeance ve daha düşük seviyedeki gemiler mevcut
    Droit: 8 iris
    Silah, jeneratör: 2 adet normal lf4, çokça lf3 ve bo2
    Arge: 20 adet arge dağıtılmış durumda
    Pet: kami3 ve hammadde3 var
    Geliştirmeler: Herhangi bir şey geliştirmeli değil.

Arkadaşlar bu uridiumla argeyi mi 24lemeli, kapıya basıp zeta mı yapmalı, geliştirmelere mi harcamalı veya direkt kutu mu açmalı yoksa kasılmak için burgu droit düzeni veya başka bir droit düzeni mi almalıyım yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenlenen: 19 Şubat 2019
  2. Öncelikle hoşgeldiniz,malumunuz bu oyun gelişmekte ve oyuncularında buna ayak uydurması nebzinde tad alabileceği bir yer.Bu bağlamda size tavsiyem çift ödül günü olan (pazar günü) Zeta yapmanız olacaktır.Burdan alacağınız her kapı için 100 adet dosya ve 50 adet anahtar ile hem arge'nizi tamamlarsınız hemde anahtardan çıkacak nesnelerle ihtiyacınız olan ekipmana birleştirde oluşturmanıza yardımcı olacaktır.Bunun yanında düzenli giriş yapmanızla birlikte ihtiyacınız olan bazı ekipmanada kolayca sahip olabilirsiniz.Birikim yaptığınız uri hafta sonu indirimi geldiğinde tahminen size 2 adet zeta kurar.Bu arada syklab'ı geliştirmeyi unutmayın Yolunuz kısa şansınız bol olsun.

Son düzenlenen: 20 Şubat 2019
  3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle *DELİBEDRİ* arkadaşımıza verdiği öneriler için teşekkür ederim, belki aynı şeyler olmuş olacak ama gerçekten şu an için mutlaka ama mutlaka Zeta kapısı yapmalısınız. Böylece hem havoclarınızı tamamlayabilir, hem ganimet anahtarlarını zeus gününde açarak apis ve zeuslarınızı tamamlayabilir hem de günlük dosyaları sayesinde arge basabilirsiniz. Aldığınız uridium ve x4 cephanesini hiç söylemiyorum bile, bu nedenle uzun bir süre yalnızca Zeta Kapısı yapınız. Şimdiden bol şanslar efenim. :)

İyi forumlar.

4. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Npc keserek uridium biriktiren birisiyim burgu droit düzeni almak için sizce erken mi. İyi oyunlar diliyorum.

5. Şahsi görüşüm şu aşamada burgu almanıza gerek yok,illede bir düzen alıcam derseniz kalp alın derim yoksa şayet.Yine maliyetli bir seçenek olduğu için ilerleyen günlere bırakın derim.Fakat vip varda 25.gün ek bonus olarak gelecek 1 haftalık dükkan indirimine istinaden alıcam derseniz onada bir şey denmez.Karar yine size kalmış (kalp düzeni kalkan ve darbe puanını %20 arttırır ama hasar %5 düşer.)

Son düzenlenen: 20 Şubat 2019
  6. _01_

_01_ User

uçuş düzeni istiyorsan burgudan ziyade elmas daha çok işini görür diye düşünüyorum kalkanın 150-200k civarında ise saniyelik 2k kalkan doldurması lordakium a kadar neredeyse kaçmadan kesebilmeni sağlar

7. Gemide hiç birşey yoksa pazar günü zeta kapısı yapmaya başla. Zeta kapılarından 100 dosya ve 50 ganimet anahtarı alacaksın. Havocları tamamlayana kadarda zeta kapısı yapmaya devam et. Kapılar havoc vermeyebilir, bunu kesinlikle sorun etme. Ne kadar kapı yaparsan o kadar kazançlı çıkarsın. Dosyalarda arge yapacaksın, Anahtarlarıda yalnızca zeus günü aç aksi halde zeus droidini almakta zorlanırsın.

Elinden geliyorsa geminde vip ve indirim paket bulunsun. Böylelikle %30 indirimle kullandığın uride tasarruf etmiş olursun. Buna ek haftasonları ekstra %15 daha indirim geliyor. Yani bastığın her 100 lü enerjin 5500 uridium ediyor.

8. uzayl80

uzayl80 User

direk zetayla gir zetadan gelen dosyalar argeye 50 anahtarda zeusda sarı sandık acmaya zeta bitincede kappaya girmeli hem lf4 hem herkül için az uri veriyor ama herkül için mecbur kappa yapılacak zaten elindeki donanım yeterli zeta için kasılmak için ageis derim kapı için goli derim

9. cevaplarınız için çok teşekkür ederim zeta yapmaya devam ediyorum 10 lf4 2 prometheus oldu suan gemi apis parçaları da çıktı yakında apisi de açarım gibi görünüyor ek soru olarak pala toplayıp cumartesi günleri gg basıyorum ancak kafama su soru takılı:

gg basarak ilk zetamı açıyorum üssün yakınına kapıyı konuşlandırıyorum daha sonra gg basmaya devam ediyorum ama ne olur ne olmaz diye 2.zetanın son parçalarını pazar gününe ilk açmış olduğum zetayı bitirdikten sonra gg basarak açıyorum. Sormak istediğim elimde yeterince gg enerjisi varsa aynı anda birden fazla kapı açabilir miyim yoksa açarsam kapılar kaybolur mu?

Tekrar teşekkür ederim cevaplar için çok yardımcı oldunuz. İyi oyunlar diliyorum.

10. _01_

_01_ User

her kapıdan bir haritaya konumlandırmak bir de hazırda bekletmek sureti ile iki tane açabilirsin fazlasını açamazsın diğer 2 sini yapmadan

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

_01_ arkadaşımızın da dediği gibi ilk kapınızı haritaya yerleştirdikten sonra da yeni kapıya enerji basabilirsiniz. Kapının tüm parçaları tamamlansa bile Atlamayı Hazırla seçeneğinin aktif olmadığını görürsünüz. Haritaya yerleştirdiğiniz kapıyı bitirdiğinizde bu seçenek aktif hale geçecek ve hemen onu da haritaya atarak kapıya giriş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.