32 bin uridium ile ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve merdoli99 tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merdoli99

merdoli99 User

Herkese merhaba oyundaki özelliklerim bunlar :
    Gemim goliath 5 lf3,19 lf2, 5 flax, 2 iris, 4 bo2, 11 bo1, 14 g3n7900, 5 seviye pet( kami 1 hammadde toplayıcı 2),vip yok,seviyem 14 , server iskandinavya 3, 3 arge . Uridium ile ne yapayım sizce ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlıyanlara taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. Bence uridium kalsın sen credi ile açık arttırmadan lf3 kalkan ve hızlarını topla ilerde o uridiumlar arge için gerekli olabilir.

Birde iskandinavya 3 te fiyatlar nasıl lf3 kalkan vb ne kadara gidiyor bende katılsammı diye düşünüyorum ?

4. merdoli99

merdoli99 User

Lf3 ve bo2 15er milyona gidiyor genelde sabahlari 9 10 gibi birde uridium ile su an arge yapsam nasil olur 5 arge oluyor eger gunluk dosyasi alirsam hepsine

5. kaansakal

kaansakal User

Bence arge ileriki aylarda düşünülecek olay önce bo2 fulle.Sonra lf3.İrisleri mutlaka ihaleden al.bo2 ve lf3lerin de yarısını uri ile al.İrisler için kredi kasarken bo2 için de uridium kasmış olursun.
    Eğer çok arge istiyorum diyorsan Kalkan Enerjisini 5/5 yap bırak.Ama bence gereksiz şimdilik

6. merdoli99

merdoli99 User

Okul basladigi bu aralar haftasonlari oyuna girebilecegim gunde skylabtan 7m credi kasiyorum onlarla 2 haftada irislerimi fullerim zaten sonra sira lf3 ve bo2 ye gelecek haftasonlari pala toplayip enerji de basacagim uridium ile de arge yapmak istiyorum. Onerilerinizi de bekliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.