32 kutu Argesi Öneri ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 2 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

    -BoldMan- User

    iyipazarlar arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim üzere bazılarınız anlamışsınızdır. Bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var yanlış vermek istemiyorum. 32 argeyim ve kutu argesi dizeceğim.
    Kutu toplarken kapı yapıp taş satmayı düşünüyorum. En azından kapıyı kutu bitimine yakın günlerde argeleri bozmadan yapmayı düşünüyorum.

    Kısmet I - II toplamda 5, Bağlayıcı ışın II argelerinede toplamda 5, Acımasız I - II toplamda 5 arge kesin olarak vermek istiyorum.

    32 arge ile bu tamamen olur mu ? Bu argelere giden doğru yolu yazabilir misiniz ? Citadel gemim var depocuyuda bu yüzden 5lemek istiyorum. Sizce bu esnada 5lemeli miyim ? (Kutu toplarken taş alım satımı yapmak için.) Gidişat yolunuzu darbe mühendis üzerinden değil depocudan yapabilirsiniz, çok fazla kasılmayı hedeflemiyorum.

    En uygun yolu şema halinde gösterebilir misiniz ? Teşekkürler
     
  2. .SİHİRBaZ.

    .SİHİRBaZ. Guest

    Merhabalar,

    Minimum 37 arge diye biliyorum.

    Keyifli Forumlar
     
  3. -BoldMan-

    -BoldMan- User

    Umarım yanlış biliyorsunuzdur. :/
     
  4. skayra1

    skayra1 User

    29 aege suan bende var. 6 arge dahqa yaparsam kismet 2 yi fullemiş olacagım. yani 35 arge gerekli
     
  5. KARANLIK

    KARANLIK User

    Merhabalar

    Hazır beklemek yerine kendinize yol çiziniz.İlk olarak tamamlamak istediğiniz argeyi bulun.Ardından onu açmak için hangisi gerekli onu bulun.Bu şekilde geriye döne döne doğru yolu çiziniz.

    İyi forumlar
     
  6. -BoldMan-

    -BoldMan- User

    modum inanın beynim sulandı :) tersten gidince hep başa sarıyom :) 1 argeye verince o arge farklı 2 yerde etkili olabiliyo, tersten gidince bunu çözmek zor oluyo kafa akrışıyo:) yapan varsa makuldü :) ama çıkmayacak gibi...
     
  7. skayra1

    skayra1 User

    kardeş sen kısmet 2 yi en kısa yoldan yapma sıralamasınımı istiyorsun ? eline bir kagıt kalem al, tersten yani kısmet 2 yi acmak icin hangilerinin acık ve kac arge veriliyor olması lazım mantıgıyla yazmaya basla. bvidigin grafik cıkaracaksın. ve benim dedigim gibi kısmet 2 nin 3 seviye olması icin 35 arge gerektiğini göreceksin. kafanınkarısmasına hiç gerek kalmaz. Bu arada kısmet 2 yi acarken aynı zamanda kalın sıkma olayınıda cözmüş oluyorsun.

    Gemi gövdesi I ( 2)
    Mühendis(1)
    Kalkan Enerjisi(2)
    Depocu (2)
    Yanıltma Manevrası I (2)
    Gemi gövdesi II (3)
    Kısmet I ( 2)
    Kelle avcısı I (2)
    Kalkan Sıklığı (5)
    Yanıltma Manevrası II (3)
    Bağlayıcı Işın II (5)
    Kelle Avcısı II (3)
    Kısmet II ( 3)
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2014
  8. Nefes

    Nefes User

    Merhaba

    Şuan benim kullandığım arge düzeni budur ve ben 23 argede hem kapılardan credi fazla alıyorum hemde avantaj kutularından en fazla 374 uri en az 75 uri alıyorum 32 arge ile kısmet 2 açmaya bence gerek yok çünki 32 argede açılan kısmet 2 ile 442 uridium alınmakta bence arada çok büyük bir fark yok ve ben bu düzen ile aradaki farkı hiç hissetmiyorum bence bu şekilde yapabilirsiniz

    [​IMG]


    Bu da 32 arge düzenidir.

    gemi gövdesi 1 2/2 depocu 5/2 kısmet1 2/2 gemi gövdesi2 3/2

    bağlayıcı ışın 5/5 kalkan sıklığı 5/5 bağlayıcıışın2 5/5 yanıltma1 3/3 kelle avcısı2 3/3 kısmet2 3/3
     
  9. skayra1

    skayra1 User

    nefes modum bu bağlayıcı ışın I sadece kargo kutularını arttırır yazıyor. Avantaj kutularıyla ilgili bir durumu varmı ?
    forumdaki sayfadan kopyala yapıstır yapıyorum.

    Bağlayıcı Işın yeteneğine 5/5 Arge Puanı verdiğinizde Kargo kutularından elde ettiklerin % 6 artacaktır..

    Avantaj kutularındaki urinin artması icin argede sadece Kısmet I, Bağlayıcı ışın II ve kısmet II var degilmi ?
     
  10. Nefes

    Nefes User

    Merhaba

    Şuan yazmış olduğum gibi resimdeki düzeni kullanıyorum ve avantaj kutularından en fazla 374 en az 75 uri alıyorum ve gg olarak 3 değil 4 gg gelmektedir içerik olarak neyi ne kadar etkilemektedir bilemiyorum kanıt için resim ekliyorum aldığım uri miktarları ve gg sayısı bu şekildedir.

    Katlayıcı dahilindedir

    [​IMG]
     
  11. skayra1

    skayra1 User

    modum bağlayıcı ışın 1 uridiumu arttırıyormu. sizin kullandıgım yazdıgınız arge il e hesap yaptıgımda avantaj kutularından uriyi arttıran sadece bağlayıcı ışın 2, kısmet 1 ve var. bendeki argenin aynısı. bendede katlayıcı var. kısmet 1= yuzde 4
    104
    bağlayıcı ışın 2=yuzde 20
    toplamda yuzde 25 = 125 uridium
    Katlayıcı ile 250 uri alıyorum ben.
    Sizde olup bende olmayan bise yok arge ve katlayıcı bakımından neden siz 300 küsür alıyorsunuz uriyi. X2 haritalarindanmı alıyorsunuz kutuları yoksa normal haritadanmı acab a ?
    Ayrıca acaba siz sadece pet ile toplama yapıyorsunuz ve petinizde uri arttırıcı bir sürü modül olma olasılıgı varmıdır ?
     
  12. Nefes

    Nefes User


    Merhaba

    Ben her zaman pvp haritalarında topluyorum dediğiniz doğru normal haritalarda o kadar alınmakta ama pvplerde katlayıcı ile birlikte farklı çıkmaktadır evet hem kendim hem pet ile topluyorum ama petimde radardan başka bir şey yok bence normal haritalarda toplamaktansa pvpleri tercih ediniz ekstra bir uri arttırıcı modül kullanmıyorum siz eğerki bende x2 haritalarında topluyorum ama hala arada fark var diyorsanız nedenini bilmiyorum supporta yazarak sorunu bildirebilir incelenmesini isteyebilirsiniz.

    Arge düzeni ilk yaptığımdan beri bu şekildedir ve uri miktarlarım sadece şirket bir bonus ödülü kazandığında değişmektedir.
     
  13. skayra1

    skayra1 User

    yok hayır x2 lerde topluyorsanız sorun yok. ordan kaynaklanan bir fazlalık vardır.Bence zaten arge yapacaksınız ve en az 40-50 arası olmalı saglam bir gemi argesi. sizinde en az 35 arge ile kısmet 2 yi acmanız şart :)
     
  14. Nefes

    Nefes User


    Merhaba

    Evet x2 haritalarında toplamaktayım ama bence bana şuan yeterli olan düzen bu tabiki güçlü bir gemi için dediğiniz gibi 40-50 arge olması gerekiyor bu düzeni bir arkadaşımızın yardıma ihtiyacı olduğunu gördüğümde yapmıştım bu düzeni gelişmekte olan herkese sunuyorum bence 23 arge ile uri kasabilecek en iyi düzen bu diye düşünüyorum kısmet 2 argesini yapmaktansa hem güce hem toplamaya yönelmeleri bence çok mantıklı çokta imkansız değil bence.
     
  15. erenalp95

    erenalp95 User

    KISMET 2 Ve baglayıcı ısın 2 FULL ken kaç uri geliyor acaba pvp de?
     
  16. KARANLIK

    KARANLIK User

    Merhabalar

    Kutudan çıkan uridiuma göre değişir hesaplamanız gerekir.

    İyi forumlar
     
  17. erenalp95

    erenalp95 User

    300 uri cıksa mesela % kaç bonus oldugunu bilsem hesaplarım %12 %12 mi yoksa %15 %15 mi
     
  18. Nefes

    Nefes User

    Merhaba

    442 uri gelmektedir yani bağlayıcı ışın 2 5/5 ile arasında 68 urilik bir fark vardır ama şirket etkinlikler dahilinde bonus ödülü kazandığı taktirde yüzde oranları değişim gösterebilir.
     
  19. GedKalesi

    GedKalesi User

    32 argede daha vuruş verebilecek bi düzen önerisi olan var mı?
     
  20. .SİHİRBaZ.

    .SİHİRBaZ. Guest

    Merhabalar,

    Yanıltma manevrasını doldurdunuz mu?

    Keyifli Forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.