33 argeyi nereye vereyim..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 33 argem var bunları tekrardan hangi yetenege vermeliyim.yardımcı olursanız sevinirim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun olan bölüme alınmıştır.

3. Ancasin

Ancasin User

En çok kullandığın şeylere vermelisin, yoksa şu arge iyidir bu arge kötüdür diye birşey yok. Örneğin savunma olan en üstteki maviler full olmalı bence, sonra kutu topluyorsan toplama argelerine ver, çok kapı yapıyorsan şeref argelerine ver, savaşa gidiyorsan kırmızı argeleri artır, ama mayın kullanmıyorsan mayın argesine vermen saçma olur. Anlatabildim mi bilmiyorum.

4. Merhaba ,

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    26 arge
    Roket Uzmanı : 5/5
    31 arge
    Yanıltma Manevrası : 2/2
    33 arge

şeklinde olabilir gerçi sizin oyun tarzınıza göre değişkenlik gösterebilir.

İyi forumlar.

5. arkadaşım teşekkürler benimde şu an böyle sayılır birtek roket uzmanı 2 arge ama senin hesap biraz yanlış olmuş ilk hesap 30 arge gerektiriyor. buna göre 2 arge daha almalıyım.toplam 35 arge

ayrıca yeni başlayanlar bölümüne alınmış benim konu.ben bu argeleri ilk çıktıgında albayken almıştım ama o zaman oyunda okadar çok hile ve bot vardıki 2 sene hiç girmedim şimdide oyun bayagı değişmiş.buna adapte olmaya çalışıyorum.teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2014
  6. 24 ile kalın sık
    Vip çekmiyosan mühendis e verip 5 argede %25 daha fazla tamir olabilirsin.
    etti 28
    kalan 5i de roket uzmanına verip roketini mor atabilrsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.