%33 indirimli 330,000 uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «ĈÂ$ÂИØV™» tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyuna girince ekranda (%33 tasarruf et ve 330.000) uridium çıkıyor.120 tl değerinde bu gayette iyi ama şöyle bi sorun var ben hep uridiumu mobil den alıyordum bunda mobil seçeneği yok banka kartı ile var ama kartım olmadıı için ordanda alamam havale ile yapmak istesem mega happy hour dan yararlanamıyacam epin seçeneği var ama 120 liralık epin yok ben nasıl alacam yardım eden herkeze teşekkür ederim

MKS-705 bunu beğendi.
  2. 1 den fazla e-pin alarak birleştirmek mümkün

3. peki nasıl oluyor birden fazla epin birleştirmek

4. Game Sultan E - Pin alarak satın alın ? Yani 120 TL Üzeri E - Pin nasıl yok anlamış değilim

420 TL ' lik E - Pin bile mevcut ?

Parayı yatırırsınız , Pazar günü Mega Happy Hour geldiğinde çekersiniz

5. E-pin i girdikden sonra kutu içindeki yere tıklarsanız altta 1 e-pin girme yeri daha açılır bu şekilde aynı anda kullanabilirsiniz :)

6. O kampanyayı mega-hour saatlerinde kullanamıyorsun

7. [​IMG]

abi bakn bu şekil de özel fiyat olduğu için epini oyun sitelerinde satılmıyor bende baktım yok

8. yok kullanabiliyorsunda satın alabilsem ben çok kullandım öteki hesabımda

9. Nasıl kullandın ben kullanamadım param çöpe gitti ?

10. sen mega hourda kullandığına eminmisin

11. Evet hatta supporta sordum bana:

Selam ,

kampanya kazançlı saatlerde geçerli olmuyor ama.

Saygılarımla,

Alkilic

Sen bana nasıl yapdığını anlatır mısın ?

12. 3.5 tl ye 30bin uridium veriyordu kampanya saati içerisinde açtım sayfayı mobil ödemeyle 10 adet aldm hesabımada 900bin uridium geldi bu kdr basit ama şöyle bi sorun var çok fazla meblağ da mobil ödeme ile alamıyorsun mesela mobil ödemeyle en son 45 tl lik olanı alabilirsin

hmm yani demek istediğin oraya 20 tl lik epin yazarsam yetmediği için 1 tane daha çıkacak diyosn zaten ordada yazmış 6 tane epin kodu kullanablrsin diye 6 tane 20 lik alsam olur çok teşekkür ederim kardeşim çok sağol

tabi :D:cool:

x3 sonuçta 300 bin alsan 900 bi yazacak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ağustos 2014
    -*MYSTERIOUS*- bunu beğendi.
  13. Yanlış yazdığımı fark ettimde cevap verdin hemen :D

14. Casanova kardeşim kampanya x-3 saatinde inaktif olmadı mı sende ?

15. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm,

Öncelikle anlatmak istediğinizi çok iyi anladım ve benim fikrim şu %33 indirimi boşver tamam mı çünkü o zaman da x3 ve x2 den yararlanamıyorsun çünkü o ayrı bir kampanya hepsi ayrı bir kampanya önemli olan az para ile uri çekmek ise x3 de 330 bin uri çekerek 990 bin uridium yapmaktır ben hep öyle yaptım sizede tavsiyem bdur. he birde 18 yaşının üzerinde iseniz bir banka hesabı açtırın oraya para yatırın ordan x3 de iken alın daha karlı iş yapmiş olırsınz bu benimm görişim.

Teşekkür ederim.

«ĈÂ$ÂИØV™» bunu beğendi.
  16. Merhaba ;

Mobil ile en fazla 70 TL'lik alışveriş yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

17. Hayır

-RealMardin- bunu beğendi.
  18. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu dağılmış arkadaşlar sorusu olanlar lütfen yeni konu açsınlar bu şekilde çözüme ulaşamayız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.