%33 uri konusuna ek olarak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 20 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi bende çıkan kampanya %33 indirimle 30 bin uri al muhabbeti, buraya kadar anladım. peki, supportla temasa geçsem bunu yükseltebilir miyim? (he, pazarlık yapacam daha yüksek uri için, farklı bir meblağla ile ama )
    2. sorum; diyelim ki aldım bunu, bu kampanya gibi bir daha gelir mi? gelirse daha karlı mı yoksa aynı teklif mi gelir?
    Teşekkürler

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Bu tür kampanyaları sistem belirliyor. Ve değiştirilemez. Satın almanız durumunda sistem aynı kampanyayı, farklı ve daha çok uridium , Aynı uridium miktarı ancak daha ucuza satın alma veya daha az uridium vb gibi kampanyalar çıkabilir. Başka çıkmayabilirde. Bunu belirleyen sistemdir ve otomatik belirlenir maalesef pazarlık durumu veya değiştirme durumu yoktur.

İyi forumlar...

3. Şansımı denesem kızmazlar değil mi supporttaki abilerimiz :p
    cidden, pazarlık yapsak bir sıkıntı yada lağubalilik olarak algılamazlar değil mi?

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Size gerekli cevabı veriyorum zaten. Gereksiz yere meşgul etmek etik açısındanda yanlış bir tutumdur.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.