Destek 330.000 Uri kampanyası ile beraber 4x ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UzayYolcusuTR tarafından 2 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi bana %50 indirimli 330.000 Uri kampanyası geldi ben bunu 4x uride 2 sefer almayı düşünüyorum 2.5m civarı bir uri yapıyor , Fakat aklımda şöyle bir soru var , Bu kampanyalı uri 4x ile brlikte çalışıyormu ? Bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim

2. Soran çok oldu bunu ama maalesef :) Uri kampanyaları x3 x3,5 veya x4 zamanlarına dahil olmuyor. :)

3. Eskiden oluyordu , Bundan yararlanılmasın diye de değiştirmişler sanırsam sadece hemen satın al a basarak alırsak yararlanabiliyormuşuz ... Açıkcası can sıkıcı bir durum , Oraya o uridiumu koyuyorlarsa her türlü yararlanmamız gerekmiyor mu ?

4. Evet ama yararlanamadığımızdan dolayı kampanya günleri sadece hemen satın al a basarak ya da Uridium sekmesinden uridium al a basarak aldıklarınız katlanıyor diye duyuru yaptılar :)

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Tek başına yararlanabilirsiniz. Eskiden etki ediyordu fakat artık etki etmemekte.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.