330 k uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SALİH081998 tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba değerli forum üyeleri.
    sizlere olan sorum 330 uridium var sizce neye yatırım yapmalıyım. Iris mi aegis mi suan indirimleri solace (137 uri ) tasarımı mi yoksa lf 3 ve kalkan alarak Venom mu fullemelim % 25 indirim de var. düşüncelerinizi bekliyorum. Galaxy gates da bir seçenek (62 uri)
    Hesabım hakkında bilgiler(daha önceki bir konudan):
    "Öncelikle hangardan başlayayım dedim
    4 hangarım bulunmakta.
    1. :
    Goliath, gemim ve gemiye ait; Venom, Bastion, Enforcer, Veteran, Exalted tasarımlarım bulunmakta.
    Lazerler: 10 LF-3(4 tanesi level 5), 5 Lf-2 bulunmakta
    Roketatar: HST-2
    Jeneratörler: 7 tane G3N-7900; 3 tane SG3N-B02 , 5 tane SG3N-B01
    Ekstaralar: Slot-CPU 4, Roket Turbosu, Roketatar CPU, Radar-CPU, Tamir Robotu Auto CPU, Jeneratör-Geliştirici-CPU, Atlama CPU 2, Insta kalkan-CPU, Diroit Tamircisi CPU 2, Cephane CPU, İleri Düzey Atlama CPU 1, Tamir Robotu 4, Ambar Genişletme.
    Droitler:
    6 adet Flax ve flaxlar da: 4 LF-4, 2 SG3N-B01 bulunmakta.

2. :
    Leonov, gemim bulunmakta.(gemiyi tamamlamaya çalışıyorum).
    Lazerler: Boş
    Roketatar: HST-2
    Jeneratör: Boş
    Ekstaralar: Slot-CPU 4, Roketatar CPU, Roket-CPU, Tamir Robotu Auto CPU, Diroit Tamircisi CPU 2, Atlama CPU 2, Roket-Auto-CPU, Cephane CPU, İleri Düzey Atlama CPU 1, Ambar Genişletme.

3. :
    Vengeance, gemim bulunmakta.(Revenge ve Cosair Tasarım bulunmakta)( Gemiyi ve tasarımları gece açık arttırmadan bedavaya aldım sayılır)
    Lazerler: 2 tane LF-2.
    Roketatar: HST-2.
    Jeneratör: 7 tane G3N-7900
    Ekstaralar: Boş

4. :
    Bu hangar boş. ( zamanında 50k ya hangar binası almıştım şimdi ucuzlayınca bir hevesle fazla fazla aldım)

P.E.T :
    2. seviye
    1 LF-3(6. seviye)
    2 SG3N-B01
    Modüller: Kombo Gemi Tamir Modülü (Seviye: 1), Otomatik toplayıcı (Seviye: 1)
    Yazılım: Kargo protokolü (Seviye: 1), Yakıt protokolü (Seviye: 1)

Sıra SKYLAB da

Temel modül: 16
    Depo modül: 15 e gelişiyor
    Solar modül: 15
    Toplayıcılar: Hepsi 11
    Prometid rafinerisi: 11
    Duranium rafinerisi: 11
    Promerium rafinerisi: 12
    Xeno modülü: 13
    Seprom rafinerisi: 11

SKYLAB hakkında size sorum olacaktı. Sizce skylabı geliştirmeliyimi ? Şimdiki hali bile benim işimi görüyor Promerium 6 saatte bir 3424 hammade aktarıyorum ve üretim bundan daha fazla. Seprom deseniz gemimde de skylab dada ağzına kadar seprom var.

Ar-Ge ise sade 3 tane dağıtıldı.

Şeref puanım: 74k
    Tp: 18M
    Level: 12

Galaxy Gates ta ise:
    Alpha : 21/31
    Beta: 24/48
    Gamma: 21/82 "

13 level oldum bu arada tüm Envanteri bir gemide topladım Venom ile X6 da katılıyorum suan cubic kesiyor grupla

Son düzenlenen: 25 Ekim 2015
  2. Forumda link paylaşımı yasak, birazdan silecekler linkini, bu yüzden oradaki bilgileri kopyalayıp buraya yapıştırmalısın. Soruna gelecek olursak günlük dosyası indirime girerse ar-geni 24 e göre çıkartmak için harcabilirsin onun dışında, zeta açabilirsin, iris sayını artırabilirsin en fazla 4 tane al, lf3ler indirime girerse al yoksa alma, şimdilik venom işine yaramaz onun yerine enforcer ya da bastion kullanmalısın, ya da bunların hiç birini yapmayıp, daha fazla uri biriktirip yeşil anahtar indirime girerse hepsine anahtar alıp lf4 gününde açmalısın. Bence sonuncu önerimi yapmalısın. :)

3. aries123

aries123 User

Enforcer'ın %5 hasarından baska ozelligimi var yoksa venomda %5 +tekillik ozellıgı onun icin sordum.
    Venom iyidir ondan yuru tasarım uri verme ileride credi ile alırsın

4. link paylaşımı yasada ben onu başka bir site diye biliyordum sonucta Forum linki paylastim

5. aries123

aries123 User

Forumda "uyelerin" link paylasması yasak ondan dolayı

6. (bknz = Forumlar>Kurallar>Kurallar )

Tasarımı yeşil sandıktan çıkartabiliyorsun ayrıca açık arttırmadan da alabiliyorsun, para vermeye gerek yok hem tekillik yeteneği 20 dakikada 1 aktif oluyor, ortalama 1 dakika içerisinde 300k kadar vuruyor, 20 dakikada 1 300 k vurmak için 125k uri harcamak gereksiz, enforcer şimdilik adama uygun tasarım bence.

(edit: yazım hatası)

7. az önce o maddeyi okudum haklısın Peki aegis olurmu sence ?

bugrahansezgin bunu beğendi.
  8. Aegis indirime girerse kaçırma al derim, almadan önce indirim paketi almayı unutma! Aegis tam senlik gemi, görev ve kasılmak için muhteşem bir olanak.

9. aries123

aries123 User

Yalnız arkadas venom var demis yanlıs anlamadıysam

SALİH081998 ve bugrahansezgin bunu beğendi.
  10. şuan % 25 indirimi var zaten festival sonuna kadar bekliyim indirime girerse alıyım girmez ise almıyayım mı?

11. Çok pardon ya görmemişim kardeşim kusura bakma :D

aries123 bunu beğendi.
  12. Aynen öyle konu uzaması diye uzatmadan tam okumadım sanırsam arkadaş yada benim çok kötü yazdım bilemiyorum

13. Son cümleni anlayamadım ama girmese almayayım mı demek istedin sanırım? :D Neyse girmez ise de alabilirsin, aegis serverinde ortalama kaç krediye gidiyor?

14. Ne kusuru kardes burda bizlere usanma dan sıkılmadan yardimci olmaya calisiyorsun ben teşekkür ederim asil

15. aries123

aries123 User

Bence tasarıma gemiye filan uri verme degmez

16. Bizde bu yollardan geçtik kardeşim ne demek, sıkılmadan cevaplarım ben :)

17. puffin browser dayım suan telefon çok mantıksız değiştirmeleri yapıyor telden yanlış yazdıklarım oluyor yorumları düzeltiyorum sonradan

peki sizce neyapmalıyım ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2015
  18. Sorun değil kardeşim :) Bence aegise uri verilir , indirime girecektir büyük ihtimalle.

19. aries123

aries123 User

Orası size kalmıs

20. o zaman aegis diyorum kalan 157 uri yi neyapayım ( :D sorular da bi bitmedi )

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.