Destek 34.000 Uri lazım yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve terrablade tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    • 16 lf3
    • 11bo2
    • 15 elit hız
    • 2 iris
    • 6 arge var
    • 15 levelim
    • server tr6
    Bu gemiyle amacım tam 34bin uridium ile kalkan enerjisini 5/5 yapmak ve birde roketin şekilli atılması tabi. En hızlı ne yaparak kasabilirim ?
    not:cubi partileri her zaman olmuyor genelde baskın yiyoruz :mad:

1. Ya pwp de kutu toplayacan ya da x8 de geleni geçeni kesecen . 2. yöntemde hammadde zenginleştirip bir miktar credi de elde edebilirsin . Ama ana tavsiyem cubi varsa cubiye git kesilince yine x8 den devam .

Not : köşelerde dp si az canavarlar oluyor onları da kesebilirsin seri özellikle x6 larda boldur . ;)
    İyi forumlar

2. kasılan klan bul yada cubi don cubi basılınca talon kess orada basılırsa kutu topla

3. bu gemi ile cubi pek verimli olurmu bilmiyorum beslemesiz cubi grubu varken 60 uri geliyor ve grup zaten süreklide deil en fazla 15 cubi kestikten sonra grup murup kalmıyor

4. Roketin şekil işini boşver kesinlikle boşa verilmiş bir puan olur, ilerde sıfırlamak istersin sıkıntı çekersin, daha yararlı bir yere basarsın onu.
    Kalkanlar tam olsaydı Kristallon önerirdim fakat bu durumda x-5 haritasında kasılmak yararına olur, grup varsa Boss Lordakium'da kesebilirsin tek olursan zaman ve cephane kaybı olur.

5. roketin şekil işini neden boşveriyim ? ben oyuna başladıgımdan beri bu nasıl yapılıyor diye merak etmisimdir. Simdi bulmuşken neden boşveriyimki

6. Roketin sağdan soldan gitmesi görsel olarak güzel fakat vereceğin Ar-Ge'nin uridium değerini düşünürsen hiç gereği olmayan bir yetenek.
    Puan aldıkça yeni arge puanının uridium değeri de artıyor, haliyle bir avantajı olmayan yeteneğe uri yatırmak = ölü yatırım :)
    teknoloji fabrikasından Roket İnce Ayarı inşa edersen o yetenekteki gibi % hesaplamıyor direkt %100 isabet oranı veriyor ayrıca.

senberk99 bunu beğendi.
  7. senberk99

senberk99 User

Tsunami cok hakli cok sacma verilmis arge olacaktir.Bence gemi govdeleri ve kalkan enerjisini fullemeye bakin simdilik(24 arge ile kalin skma metoduna bakabilirsiniz .En mantiklisi o)

8. Neyse dediğinizi yapabilirim ama tartışma programı gibi oldu burası benim uri kasmak için taktik öğrenmem lazım :D

9. Merhaba ,

Gemi yada hangi gemiler var bilemiyorum fakat bu ekipmanlara göre x-3 ve x4 haritalarında Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon npc'lerinden çok zorlanmadan seri hangilerini imha edebilirseniz onlarla kasabilirsiniz.

Vengeance yada Goliath varsa tek olarak oynuyorsanız ( Arkadaş yada klan durumları yoksa ) x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin ve Kristallon imha ederek kasabilirsiniz.

Eğer x-6 haritası uygun oluyorsa bir kaç kişi Cubikon imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.