340 k uri yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lordm0zart tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lordm0zart

lordm0zart User

beyler 2 yıl öncede beni tanıyanlar vardır oyunun başlarından beri bu oyunu oynuyorum ama bir türlü adam gibi oynayamadım 2 yıl ara vermiştim bot vs. gibi sorunlardan dolayı bir geldimki bot kalkmış oyuncular bayağı azalmış ama herkez sağlam olmuş orası ayrı önceden kalan 350 k urim vardı birazını harcadım biriktirdim felan

nasıl değerlendireyim diyorum
    72 m kredi 340 k uri
    3 iris 24 lf3 11 bo2 goliath leonov pet 8 level toplama 3 (kamikaze almadım vip yok)
    kamikaze 2 1 havoc var 5 mil seprom beslemem var 17 arge

nasıl kasılayım ne yapayım

up up up diyecemde eskiden forumda 1000 1500 online olurdu şimdi 15 20

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2013
  2. iris lf3 ve kalkan eksiklerini ticaretten tamamlarsın o urinin yarısına arge yarısına da kutu al. iris lf3 ve kalkan eksiklerini tamamladıktan sonra o uri durursa aegis al derim ama ihaleyede gelebilir aegis bekle yani harcam bnce.

3. Bence 24 argeye kadar yap. Diroit ve eksik kalan lazerleri krediyle almak daha mantıklı.

4. lordm0zart

lordm0zart User

65 k ya anahtar aldım o civarlarda 1 apis 1 zeus parçası cloak xl 2 lf3

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.