345 k uri?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yusufersin tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yusufersin

yusufersin User

arkadaşlar şuan 345 k urim var ne yapmalıyım sizce aegis elite ,apis ,4 de lf4 var sizce kutu alıp zeusumu açmaya çalışıyım 11 parça var şuan 150 tane alsam kaç tane çıkar tahmininizce?

2. tabutçu99

tabutçu99 User

BENCE ELMAS YADA ARGE BAS.

3. yusufersin

yusufersin User

onlar var sadece zeus ve lf-4 eksiğim var 32 argeyim oda yeterli şimdilik. ama bütün uriyi anahtara harcasam ne çıkar ortalama kararsızım pek şansım yok oyunda

4. DERSİM62

DERSİM62 User

sansa baglı ama ben hep 100 anahatr alıp zeus acmıstım 4 yada 5 parca cıkıo 100 anahtara ama sans işte 2 tanede cıkabılır 7-8 tanede

5. tammen şans zeta yap hep hep zeta yap kutu verio paldan çıkma zeta uri ve kutu verio 36 argede olursu urinide biriktir bazen ozzel tasrım ozel şeyler çıkıo uri lazım oluyor

6. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

7. yusufersin

yusufersin User

yani öyle ama zeusu biran önce almak istiyorum 345 k uri var oda yetmez şansa bağlı olarak kararsız kaldım şimdi :S

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

100 kutu 150k uridyum bence biraz riskli(ama kolay uridyum kasan için hiçbirşey).32 ar ge güzel,geliştirmelerinde vardır mutlaka.lf4 veya zeus senin için daha mantıklı;)

9. yusufersin

yusufersin User

aynen denemek amaçlı 10 kutu açtım şimdi ot çöpten başka bişey çıkmadı :D neyse fikirleriniz için teşekkürler.. :D

10. kardeş beni dinle zeta yap hep uri geliştirme yap kutu yap en az 1 tasrım al

11. yusufersin

yusufersin User

havoclar full o yüzden pek zeta yapasım gelmiyo ama oda mantıklı

12. bnce kutu açmalasın. bn lf4 gününde 40 kutu açtım. 8 apis 2 zeus 1 lf4 çıkmıştı gerisi fasa fiso.

13. DELI•VAR

DELI•VAR User

Kardeşim zeus için indirim günlerini bekle o zaman al zeusu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.