3500. Güne Özel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TR]ANCE tarafından 9 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisini istersiniz?

Anketin kapanma tarihi 9 Nisan 2017.
  1. 1 günlüğüne eski darkorbit serveri açılsın.

oy sayısı 7
    16,3%
  2. 10 adet yüksek uridumlu görevler gelsin.

oy sayısı 24
    55,8%
  3. Galaksi kapısı verilsin.

oy sayısı 8
    18,6%
  4. Çifte şans kapı günü olsun

oy sayısı 15
    34,9%
  5. Diğer(Belirtin)

oy sayısı 1
    2,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Bu yıl darkorbit 10. yaşını kutlayacak. Eski oyuncular benim gibi hatırlarlar. 666. gün 777. gün 888.gün 999/1000 gün. kutlamaları yapılırdı.

Bu günlerde o zamanlar için çok yüksek (bu zamanlar içinde çok yüksek) toplam tutarı 100k yı geçen uridiumlu görevler olurdu.

3500. gün içinde bir şey yapılabilir bence tabiki sizlerin destekleriyle.

Sanırım 11 Temmuz 3500. gün oluyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Olması fena olmaz +1 :)

3. evet görevlerde 7777 şeref 77777 tp 7777 uri vs şeklinde verilirdi güzeldi ogünler kazancımız gücümüz az olsada ogünler gerçekten keyifli idi..

4. Çok keyifliydi, bol gg içeren uridium içeren görevler gelebilir bunun şerefine.Ama sanmıyorum.

5. çift gg günü fena olmazda 10. yıla özel bi şeyler kesin gelicektir 3500 e gelmesede

6. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Siz desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar :)

7. 3500 güne özel Panda vereceklermiş .Oyun artık Madeın chına da:)Oyunu Türkler satın alsaydı biz ne verirdik merak ediyorum :) Hayalim oyunu Türkler çinlilerden satın alsa keşke zor ama hayal işte param olsa hiç düşünmem alırım .Tek gelirim Resimden manzara resimleri yapsam oyunu takas ederlermi ki .Oyumu yüksek urili 10 göreve verdim..Not bu arada şaka yapmıyorum 2 adet uzay oyununu Tanıdığım 2 Türk satın aldı. Birisi ile aram hiç iyi olmadı oyunda hile yaptığı için banlanmıştı o kızgınlık ile gitti oyunu satın aldı :)Hala da oyun devam ediyor Kore yapımı bir uzay oyunu yani bizim millette bu tür bir oyunu satın alabilir .Bayağıda kazanıyorlar.

Son düzenlenen: 12 Haziran 2016
  8. Oyun köklüce değişsin. RELOADED formatından çıkıp başka bir formata girsin.

Söz konusu M.A.S.Q.U.E'nun gelişi ve yeni 2 geminin de yolda oluşu bu oyunu artık Reloaded'dan çıkarıyor bence.

ARTIK UNITY DESTEKLİ 3D bir oyun olsa fena mı olur !

Archilove bunu beğendi.
  9. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Yorumlar için teşekkürler.... :)

10. anakin5555

anakin5555 User

Bnce gg ve urili grvler verilmeli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.