350kutu 1lf4 hmm..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

    ozanoka User

    hmmm...
     
  2. 300 kutu 8 lf4 6 xl kamu 21 lf3 24 bo2 17 hız tamamen şans
     
  3. ozanoka

    ozanoka User

    gülüyorum sadece şans olamaz.oyun algoritmalar ve matematiksel kodlar üzerine kurulu bu kodlar algoritmalar hep yenileniyordur.Ve biz aksi bir zamanda girdiğimizde bizide etkiliyor veya herhangi bir kodun ucu bize değdimi bizide etkiliyor sonuçta oyuncularda bu koddan oluşmadır ve bu kodsal hatadır benim görüşüm .oyundaki buglarda buna örnektir.
     
    Tom_Cat bunu beğendi.
  4. Şimdi kısa bir hesaplama yapalım

    atıyorum ki helix gününde lf4 çıkma şansı 40 kutuda 2 lf4 (değerler tamamen sallamadır gerçek değil )

    şimdi siz 40 kutu da 2 lf4 çıkartma ihtimaliniz var

    bunu saat 1 gib iherkesin yaptığı bir saatte yaparsanız siz 40 kutuyu açtığınızda sizin 2 lf4 şansını deneyen birine yada yeni başlayan birine gidebilir.

    fakat boş bir saatte örneğin gece 1 gibi (ilk çıktığında) açarsanız toplayacak kişi sayısı daha az olacağından 40 ta 2 ihtimalini tutturmanız daha yüksek oluyor yoğun olan saatte toplarsanız sizin 40 ta 2 başkasına gidebiliyor hatta kesin gidiyor :)

    umarım açıklayabilmişimdir
     
  5. Tom_Cat

    Tom_Cat User

    10-15 kutuda arka arkaya 3 tane LF4,apis parçası veya zeus parçası çıkan bir sistemde şanstan bahsedilemez.Konuyu açan arkadaşa hak veriyorum.
     
  6. Bu mantıkla, açtığı saat yoğunsa başkalarının 40 da 2si ona da gelebilir. Yani dengeli bir durum bence.
     
  7. Bence oranlar dusurulmus.160 kutu 1 lf4 :( Arkadasim 130 kutu 0 lf4
     
  8. Merhaba ,

    Tabi ki belli bir algoritma ve matematiksel kodlar üzerine kurulu fakat bunların olumlu yada olumsuz gibi kime denk geleceği bana kalırsa şanstır. Çünkü oyuncular bu algoritma ve matematiksel kod sistemine göre kutu açmıyor. Bazılarına 100 kutuya iyi şeyler çıkabilirken bazılarına 300 kutuya bir şey çıkmayabiliyor.

    Sonuç olarak bana göre yine de şanstır.

    İyi forumlar.
     
  9. ozanoka

    ozanoka User

    işte kötü olan durumda bu haritaya göre değil oyuncuya göre şans belirlenmelidir.
     
  10. WightPro

    WightPro User

    Şansla alakası yok ben 200 kutu açtım lf4 yok adam diyo 2. Kurumda lf4 geldi.
     
  11. ÇORBACI

    ÇORBACI User

    Bence bazı aralarda ya hiç lf4 çıkmıyor ya denk getirirsen fazla sayıda çıkıyor mesela bu gün 100 kutu açtım 80 kutuda lf4 çıkmadı oyuna biraz ara verdim yarım saat sonra tekrar toplamaya başladım 20 tanede 3 tane lf4 çıktı.
     
  12. Merhaba ,

    Arkadaşlar bir bakıma haklısınız yani kendi açınızdan bakınca doğal olarak bir an önce tamamlamak istiyorsunuz. Ayrıca bende tamamlamak için uğraşıyorum fakat hala çok eksiğim var. Şimdi eğer düz mantık olsa zaten oyunda bir çok kişi bu tür şeyleri tamamlamış olurdu. Online oyunların çoğunda bu tür durumlar vardır.

    Bu tür şeyleri raporlayıp iletiyoruz fakat oyunda da genel olarak bir denge var bu bozulursa pek iyi olacağını sanmıyorum.

    Şu aşamada bizlerin yapabileceği bir şey yok ancak iletebiliriz ki bunu zaten yapıyoruz.

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.