36 pro sonrası ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve cubikon9888 tarafından 29 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemimdeki proları fulledim, bundan sonra gemideki kalkanlara mı odaklanmalıyım yoksa petin lazer slotlarınada proları fulledikten sonramı geçmeliyim? Gemim 10 iris 36 arge zeta yapıyorum halen, spartan tasarımım yok 600 civarı bölünme kristalim var. Bölünme kristali kasmak için öneriniz var mı hades dönemiyorum güçlendirme falan çekmediğim için gruba almazlar solo takılan bir oyuncuyum, bunlarıda yaptıktan sonra neye odaklanmalıyım boşluğa düşecek gibi hissediyorum şimdiden sağolun.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer Herküllerin yoksa onları fullemek için Kappa yapmaya başlaman gerekiyor toplamda 20 Herkül olduktan sonra ise Hades yaparak veya A-B-G yaparak Bölünme Kristali toplayıp Spartan yapabilirsin ayrıca Herküllerden sonra yavaş yavaş PET için de Prometheus lazeri kasabilirsin bunları yaparken

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Zeta kapısını Chromin Telaşı Etkinliği sırasında yapmanız B03 kalkan jeneratörü için gerekli hammaddeyi sağlamanız anlamına gelecektir. 350-400 K civarında Ekstra bir uridium miktarı ile birlikte geminize etkinlik süresince yeterli miktarda jeneratör elde etmenizi sağlayacaktır.
    Bunları da tamamladıktan sonra P.E.T içeriğine başlamanız yerinde bir karar olacaktır.

İyi Forumlar.

4. Spartan için indirim artı vip çek haftasonu kuiper dön tek seferde 30-35 bölünme geliyor ayrıca %25 şansla 200k uri geliyor bütün hediyeler sende varsa bu şekilde kuiper yaparsan uridiumun hiç azalmıyor şanslıysan artıyor bile ben spartanlarımı sadece kuiper yaparak tamamladım uridiumum azalmayı bırak arttı kapı basarken gelen cephane günlük dosyası falan filan da cabası.