360 000 uridiumla ne yapsam

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve 3237rtd3237rtd tarafından 2 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yukarıda dediğim gibi bu parayla ne yapayım lf3 full 2 lf4 1 tanede lav sondası bo-2 fullenmek üzere hızda iyi 6 flaks 1 iris goliathım uçuş düzenimi alsam irismi zetamı açsam kararsız kaldım size danışmak istedim bence ilk olarak uçuş düzene alacam burgu ve kalp kalan parayla spearhead alıp paladyum kasacam kalan paraylan iris alacağım sizce mantıllı değilmi

2. Düşündüklerini uygulama, sinek+flax ile palladium bölgesinde baya zayıf olursun. Bir comboda haritadan silinirsin, o gemi biraz sağlam hesap istiyor...

İhaleden iris alamıyorsan ilk 3 iris uriyle olabilir. Ama genede pek tavsiye etmem. Çöp toplayıp satsan gene irisler fullenir. İhalesinin yüksek olduğunu sanmıyorum.

Uçuş düzenine şu anlık para harcama, aegis gemisi işine yarayabilir zaten varsa uriye zetaya bas, pet yoksa pet al yavaştan 8 e doğru kasmaya başla...

Genel önerim aegis+zeta olur. Goliyle bile zeta uğraştırır 7 slot eksiğin var. Lf4 de az dmg sıkıntı , skylaptan lazeri besle 200k fln aegisle seri zeta dön...

3. kardeşim şu metodu kesinlikle dinlemelisin.
    -zaten birleştirerek, açık arttırmayla, kapıların bitiminde alabileceğin şeyleri kesinlikle dükkandan uri ile satın almamalısın !
    bunlara örnek verirsem ; ihaleden iris alabilrsin gemi alabilrsin günlük dosa alabilrsin-kapı basarak cephane tamir kuponu günlük dosya alabilrsin-kaplardan günlük dosya, ganimet anahtarı, x4 mermi alabilrisn. birleştirerek gemi cephane silah diroit alabilirsin.
    -uridiumunu ilk başta sadece kapılara, bittikçe 1 adet ema için (kaçmak için yardımcı olur her zmn 1 tane eman olsun ! ) ya da kapılarda cephaneden kâr etmek için hemen skylabtan hammadde çekmek için gibi küçük harcamalara kullan.
    -full+full die bir kavram var sen ilk full ü tamamlayınca yani full elit hız full elit kalkan full iris full elit silah lf3 sanırım kastedilen. bunları crediyle yapabilrsin. bunalra kesinlikle uri haracma direk kapılara bas urilerini. bunları tamamlayınca brgu yu almanı öneririm. %20 hasar sağlarki bu sana 1.2 kat hızla uridium-credi kasmak olarak geri dönecek. daha sonra yine urilerini birkitr. kapılara giriş.
    -havoclarının tamamlayana kadar zetadan cayma bu arada havoclarını fulleyinceye kadar yeşil anahtarlını hiç harcama. 10 havoc olunca zeus gününde aç hepsini ! bu çok önemli !
    -full hvoc olup apiz ve zeusu da tamamladıktan sonra artık urilerini uçuş düzeni protokol ve modülere harcayablrisin. gemilerin hiçbirine uri harcama zaten 150 tane filan anahar atığında venom, dminisher gibi gemilerden 1 tanesi en az kututdan çıkar en kötü birleştirden 1 tanesini brleştirebilir hale gelrisin. yine urin cebinde kalmış olaack.
    -özetle uri harcamaadan alabileceğin herşeyi uri haracamdan temin et.
    -uriyi mecbur haracayaağın yerlere sakla. kapı, modül, protokol, uçuş düzeni, çok az parçası kalmış ucuzlamış olan apiz ve zeusi savaşlar iin gerekli olan nadir cephaneler, zevkine göre tasarımlar için.

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

ModernKöle arkadaşımıza çok teşekkür ederim, sanırım en can ifadeyi kendi kullandı. ''zaten birleştirerek, açık arttırmayla, kapıların bitiminde alabileceğin şeyleri kesinlikle dükkandan uri ile satın almamalısın ! '' bu ifadenin üzerine pek birşey yazamıyorum ben de. :) Arkadaşımızı dinleyebilirsiniz.

İyi forumlar.