38 Arge dızılımını Nasıl Yapmam Gerekıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve musty tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musty

musty User

Merhaba arkadaslar Kolay Gelsın Herkeze
    Ben 38 Argeyım Ve Oyun Icerısınde genenlıkle Kasılıyorum Ve Baskına Gıdıyorum
    Gemımın Ozelıklerı
    12 Lf4 16 Lwl
    8 Havuc
    3 Hercul
    8 Irıs + apıs + Zeus
    Gemım Oldukca Guzell
    Arge Dagılımını Nasıl Yapmam Gerekıyor
    Sımddıden Tesekurler arkadaslar.
    Tekrar Sıfırlamak Istemıyorum Guzel Bı Dagılımm Lutfen

2. Merhaba ,

Genel oyun tarzınıza göre değişebilir. Çok sık baskına gidiyorsanız farklı , genel olarak kasıyorsanız daha farklı yada savunma ağırlık dağıtabilirsiniz.

Benim tavsiyem 24 arge sonrasında 3/5 olan Ayarcı'yı 5/5 ve sonra Roket Uzmanı 5/5 yapmanızdan yana ;

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5

Buraya kadar 31 arge yapıyor. Daha sonra ise ;

Yanıltma Manevrası : 2/2
    Yanıltma Manevrası 2 : 3/3

böylece 36 arge dağıtmış olursunuz.

Buradan sonrasına pek yorum yapamayacağım. :)

İyi forumlar.

3. musty

musty User

Bunların Hepsını Yaptıktan Sonra Sızce Nasıl Bır Yol Izlemelıyım Uzaylı Avcısının Pek Bır Fonksıyonu Yok Herhalde Gordugum Kadarıyla.

4. skayra1

skayra1 User

moderatorumuz harika şekilde acıklamıs. bende ögrenmiş oldum. yalnız bu konuyu acan arkadasa benim bir sorum olacak. 'argeyi iternette 1 milyon yerde yayınlanmıs yazılmıs sekilde var bulmamamıssın fakat zeus herkül lf4 falan filan herseyi yapmısın yahu. Arge kullanımı ögrenmeye ihtiyac bile duymadan nasıl yaptın o kadar malzemeyi, görevi, savasarak paladin topluyamıyoruz toplasanda oyun bise vermiyor. nerdeyse oyunu fullemişsin. Moderatörümüz arge dizilimini sana anlattı sende bize arge yapmadan o kadar malzeme nasıl bulunur onu anlatabilirmisin ? süpekilatif olsun diye sormuyoırum. bu oyun serverinin ilk acıldıgında açmıstım gemimi internette ilk defa parayla oynadıgım ve tek olarak para verip oynadıgım oyun Darkorbittir. yaklasık 1 yıl civarıda nerden baksan her ay para veriyorum bazen vip bazen katlayıcı falan filan iste. Bir suru kapı yaptım. milyon uriden fazla Korsan kutusuna harcadım. 4 tane lf4, 1 tane apis, 1 tane hercule tasarımı yapabildim. Benim yılardır vede o kadar para vererek geceler boyu ugrastıgın halde yapamadıgım ve gözden kacırdıgım hatam nedir ?
    Teşekkürler

uzaylı avcısı npc ler ile ugrasırken isine yarar. NPC lere olan atagını yüzde oalrak arttırır. lvl, tp, credi , uiridium, görevlerde npc lerle savasırken onalra verdigin atagı arttırır. sadece npclerde işe yarar. insanların kullandıgı gemilerde işe yaramaz.Galaksi kapılarında ve low kapısı gibi cok falza DP si olan npclerde Yengeç ve Güve türü droid uçuş düzenleriyle çok fazla yardımı oluyor. Denedigimden biliyorum...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2014
  5. musty

musty User

Oncelıkle Ozur Dılıyorum Konumla Ilgısı Yok ama Cewap Vermem Gerekıyor Bende Bu Oyunu Oynamaya Yaklasık 1 yıldır Oynuyorum Benım Bu Gemıyı Bu Hale Getırmem Baya Bı Mal Oldu Benımde Cok Sewdıqım Bı Oyun Ve Hayranlıkla Oynuyoruz Esım Oynar Ben Isten Gelene Kadar Ben Geldıqımde Dewam ederım Oyle Boyle Dıyen Hesapı Buralara Kadar Geldık Sukur.

6. skayra1

skayra1 User

feci olmus hocam ozellikle droid tasarımları. kactır ugrasıyorum gerekirse uri ile enerji acıp kapı yapıyorum bise cıkmıyor. sende o kadar tasarıımı gorup bide arge yazılınca kendi derdimide yazayım belki care vardır diye düsündüm :)
    Bir elim kulagımda digeri ayak parmagıma dokunmus halde kapıalrı bitirecem nerdeyse son vurusta biseler verir diye haha o duruma geldi :)=)

7. musty

musty User

Havuclarda Fullende Allaha Sukurler Olsun Modum Konu Kılıtlenebılır Tesekurler yardımınız Icın

8. titans___

titans___ User

modum bende aynen öyle yaptım yalnız bu ısı arayıcısı efekdi güzel ama gerek yok diye biliyorum birde mayıncıyamı yoksa uzaylı avcısıda iyi gibi ama önce mayıncı 2 seneye mayın tamamlanır bu hızla

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiş ve konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.