3Boyutlu Motor Güncellemesi Özel Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SÜNNETÇİ tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar Değerli Adminlerim,

Bugün posta kutuma aşağıdaki mail geldi, malzemelerini şimdi al butonuna tıkladım ve sayfayı Explorer'da açtı, şifremi yanlış girmişim ve doğal olarak sayfayı göremedim, Yandex'te açıktı zaten oturum, Yandex'i kapatıp Explorer'dan tekrar doğru şifremle giriş yaptığımda ise bu link daha önce kullanılmıştır dedi ve paket uçmuş oldu. Bunun bir çözümü var mı acaba? Uygun başlık burası mı bilemedim, değilse konuyu uygun başlığa taşıyıp yardımcı olursanız sevinirim, bu paketi kaçırmak istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar..
    "
    Bu yeni dünyayı tümüyle kucaklamanıza yardımcı olmak için ayrıca bu yeni görsel şölende yaşayacağınız deneyimleri destekleyecek yeni bir hacimli paket sunuyoruz. Bu paket şunları içeriyor:
    • Havai Fişek L x100
    • Ekstra Enerji x 500
    • Yeşil Ganimet Anahtarı x 10
    • UCB-100 Cephane x 20000
    • EMA X 20
    • 10 saat boyunca Tecrübe artırıcı XP-B01
    • 10 saat boyunca Şöhret artırıcı HON-B01
    • 10 saat boyunca Hasar artırıcı DMG-B01

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2015
  2. Seyir Defterini kontrol eder misin..?
    * Bonus yüklenmişdir: CW32 Reactivation Campaign - Package Inactive....
    Yazıyorsa yüklenmiştir.

3. Çok teşekkür ederim ilginiz için, yükleme yapılmış..
    Kolay gelsin.

4. ben oyuna girdigimde yüklü oldugunu gördüm paketlerin ayrı bi şifremi girerekmi aldınız siz

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sorun giderildiği için konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.