3D Anket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Arkaşlar 3d cıkalı yaklaşık bir hafta oldu şu an hangi sürüm ile oynuyorsunuz?

1. 2D eski haliyele devam ediyorum...

oy sayısı 5
    50,0%
  2. 3D yeni haline gectim

oy sayısı 5
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

Arkadaşlar 3d çıkalı yaklaşık bir hafta oldu. Hemen hemen herkes denemiştir. Ben şahsen ayarlar kısmından tekrar 2d yapıp eski haline çevirdim. Sizlerin bu konudaki tercihleri ne yöndedir?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

İyi forumlar

3. Hangisine oy kullanacağımı bilemedim. Normal oynarken 3D tercih ediyorum gözüm alışsın diye ancak kapıda yada baskında 2d ye geçiyorum. Sorun şu ki gözüm alışamadı. Aylar önce bırakmıştım yunu 3D güncellemeleri gelecek diye tekrar başladım ancak ne yalan söyleyeyim hem forum hem chat şikayet kaynıyor. Adam bulamıyorsunuz grup atacak. Ya full + full olanlar var yada 0 hesaplar (onada denk gelirseniz) zaten birkaç hafta içinde kapatıyorlar. Özellikler tr serverları başlıca kişilerin cirit attığı private serverlara dönmüş. Giren yok çıkan yok vallahi kara düşüncelere daldım hiç bulaşmasa mıydım şu merete yeniden diye.

4. zorask

zorask User

evet ara hesapların sayısında gözle görünür azalma var dediğin gibi ya yeni hesap acanlar yada ful +ful olanlar var..

5. Pc biraz eski olduğundan 2d kullanıyorum kasıyor yoksa

6. 3D daha stabil çalışıyor diyorum bu sebeple , 3D oynuyorum..

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

3D daha güzel bence. Ayrıca neredeyse hiç kasmıyor. Ben de 3D oynuyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.