3d ayarlardakı sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kursat_822 tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kursat_822

kursat_822 User

3d ayarlarını ortaya ayarlıyorum sonra sabitliyorum ama 5-10 dk sonra ayarlar yuksek secenegıne gerı gelıyo bu nasıl duzeltılır yardım

2. Evet aynı sorun bende de var kapatıp açınca ya da yenilemelerde baştan ayar yapmak gerekiyor. Gemi yalama oldu ayar tutmuyor :)

3. Sayın adminim bu tür sorunlar cabuk düzeltilse iyi olur milleti 3D den sogutmamak gerek zaten kabul etmiyolar güzel degil gibisinden şeyler söyleniyor bu tür hatalar hic kimsenin hoşuna gitmeyecektir

4. Zaten grafikler hiç ağız dolduran türden değil bari yapılan ayar tutsun. Bu halde bile fps çok dalgalanıyor.

5. Merhaba ,

Sanırım bazı tarayıcılarda sıkıntılar yaşanıyor. Chrome'da bir türlü 3D yapamıyorum ama Maxthon tarayıcında yapabiliyorum. Yandex'i henüz deneyemedim fakat onu da deneyeceğim. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.