3d bonusu eski maile gitme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İstanBULLS[C*] tarafından 7 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadaşlar.Ben elden bi char satın almayı düşünüyordum ama bu 3d bonusları yollanırken charların eski maillerinede link gönderilmiş ve char satın alanlar email değiltişmesine rağmen eski sahiplerine email gönderilmiş onlardan bazılarıda hesapları boşaltmışlar.Benim sorunum bu bi hatadan mı kaynaklandı tekrar böyle bi sorun olurmu? Ben char satın alsam yinede eski sahibinin mailine link gider mi?

2. Hesap satın almak yasak olduğu için hesabın ban alabilir.

3. sorum o değildi onu biliyorum

4. E posta değiştiriseniz eski maile gitmez diye biliyorum. Modlardan cevap bekleyin :)

5. bende öyle biliyorum ama bi hata olmuştu sanırsam;)

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi hesap alım satımı yasaktır.İlk olarak bunu söyliyim.Sorunuza da gelirsek eski mailinizdeki olan darkorbit hesabı başka bir hesap olabilir.

İyi forumlar

7. Kesin admin ben çarımım mail hesabımım şifremi unuttum nasıl alabilirim

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O konuda yapabileceğimiz birşey bulunmamakta , üzgünüm.

İyi forumlar

9. yani eski maile chara girmek için link gitmez değil mi??

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hayır gelmez. Mail hesabınızın kurtarma seçeneklerini kullanınız. Bu şekilde mailinizin şifresini değiştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. oyunu bırakmak için bire bir ve haksızlıgın ta kendisini yapıyonuz böyle oyun olmaz olsun!

Adamlara bak başka bişey yazsaydım hemen cevap verirdi şimdi bişey yazmıyorlar neden çünkü haksızlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Eylül 2015
  12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak hediyeleri biz dağıtmıyoruz biz forumla görevliyiz.Hediye dağıtımında bazı sorunlar oluşabiliyor supporta gerekeni yapıyor bu kadar basit.Madem size göre haksızlık yapıyoruz oyunu bırakabilirsiniz karar sizin.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.