3D Ekran Kamufle Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _01_ tarafından 8 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz?

1. Evet

oy sayısı 3
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Farketmez

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _01_

_01_ User

Merhabalar,

Oldukça kısa tutacağım oyunu 3D ekranda oynarken kamufle aldığımda (şahsen inferno cyborg kullanıyorum) gemi kamuflede mi değil mi hiçbir şey anlaşılmıyor oyundan çıkıp girmişsem hele illa ki cpu dan kontrol etmem gerekiyor 2d deki gibi belirgin bir fark yok.

Kısacası ben 3d ekranda kamufle olunduğunda ghostifier kullandığımızda geminin aldığı şeffaf şekli almasını öneriyorum kendi ekranımızda ki kamufle miyiz değil miyiz anlayalım savaşlarda kamufleye tıkladığımda işlem yapılmış mı yapılmamış mı kontrol edemeden kamufleye giremediysek patlıyoruz bazı tasarımlarda ekran arka planı açık ise hiç bir şekilde belirgin değil.

Çok gerekli ve oyun akışını etkileyen bir şey değil ama bir görsel güncelleme bence durumu aynı şekilde problem yaşayan herkes için düzeltecektir

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Paradoks ben zaten önceki konumda açtığım ankette tek seçeneğin işaretlenmesini seçtim bir zahmet kafanıza göre düzenlediğiniz mesajlarım gibi anketi de bir tane seçenek yüzünden komple konuyu kilitleyene kadar düzenleseydiniz. insanları iki farklı konuya yöneltip zaten okuyup belki yanıtlayıp geçtikleri konuya tekrar girmeye neden mecbur bırakıyorsunuz?

Ben tek seçeneği seçtiğim halde manuel düzenleme ile 2 sekme alttaki seçilen kısma 1 girmek zorunda değilim ve giremiyorum da zaten o kısım tek seçeneği seçtiğimde "PASİF" kalıyor, önce doğru dürüst çalışan bir forum sistemi kurun sonra insanları eleştirin işinizi yaptığınız forumda arada bir konu açmayı mesaj yazmayı vesaire kontrol edin bakalım randımanlı olarak çalışıyor mu. İnsanlar oyunu ve fikrini değiştirebilir ama sonuçta evet ve hayıra aynı anda basan kimse yoktur zaten.

Ufacık bir fikir sunarken bile insanları çileden çıkartabiliyorsunuz buda sizin ve ekibin genel yeteneği sanırım.

Hemen her konuda insanlarla zıtlaşıp kendinize cephe aldırmayı nasıl beceriyorsunuz vallahi pes.

2. cok guzel bir noktaya degisnmişsin dostum ozelikle karbonit tarzı transparan bir tasarım kullanıyorsan hiç belli olmuyor kamufleli olup olmadıgın ben de surekli cpu dan kontrol ediyorum

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde açılacak konuların bölüm kurallarına uygun olması gerekmektedir. Buna sizin açmadan önce dikkat etmeniz gerekiyor. Kurallar içerisinde belirtilmiş olan ve ayarlamanız gereken seçenekler anket açıldıktan sonra düzenlenememektedir. Bahsedilmiş kurallar da anketin denetlenilebilirliği için gereklidir.

Bu konunuzu da "oy verenlerin gösterilmesi" seçeneğini seçmeden oluşturmuş olduğunuz için konunuz kilitlenerek arşive taşınmıştır. Lütfen bölüm kurallarına uygun konu ve anket oluşturunuz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.