3D Geçilemiyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve akinsukru tarafından 18 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akinsukru

akinsukru User

Flash player sürümünüzün eski olması veya grafik kartınızın desteklememesi ya da donanım hızlandırıcının devredışı olması nedeniyle 3D kullanılamaz. , yazıyor adobenin 32.0.0.465 sürümü var bide adobe inmiyor diye biliyorum artık nasıl çözücem bu sorunu

2. smoonrise

smoonrise User

Flashplayer istemciye gömülü geliyor bundan dolyı sebeb bu olamaz , ekran kartının sürümü eski yada sorunlu olabilir . Daha önceden 3d oluyor ve suan olmuyor ise o zaman aralığındaki değişenler ile alakalı olması lazım eğer ekran kartının sürücüsünü güncelledin ise sürümde sorun olabilir yada yeni bir sürüm gelmiş olabilir deneme yanılma yapman lazım varsa yeni sürüm yükle yoksa bir eski sürümü yükleyip dene donanım hızlandırıcı ayarına zaten istemciden ulaşılmıyor sağ tık özellikleri kapalı .
    Eğer yakın zamanda bu sorun yoksa sistem geri yükleme yapıp doğru çalıştığı zamana geri yükleme yapabilisin birde windows güncelleyicisine bak varsa günecelle belkide onlardan dolayı olmuştur .

.Mephistos. bunu beğendi.
  3. akinsukru

akinsukru User

önceki hafta 3d 2d istediğim gibi değişiyordum yeni oldu, bu aralar güncelleme yaptı pc bi kaç kere ondan olmuş olabilir nasıl düzelticem şimdi sistem geri yükleme yapmam doğru olurmu bilen yetkili var mı acaba

sistem geri yükleme yaptım düzeldi herkese tşk kilitlnebilir bu konu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Mart 2021
  4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

@smoonrise a cevabı için teşekkür ederim.

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.