3D GELDİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ≈Îмqαяαтøя≈Ø5≈ tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3d geldi ama oyuna giriş yapmıyor.

2. Bağlantı koptu diyor bendede girmiyor.

2D açtım girdi.

3. Tam olarak ne demeye çalışıyorsun? 3d daha tüm serverlarda aktif olmadı kullanılamıyor geliştirme aşamasında olduğu için. Eğer test server için soruyorsan duyuruyu görmedim bugün açılmamış olması lazım. Her halikarda neyi kastedtiğini anlamadım?

4. doğru söylüyor tüm serverlere 3d geldi ben şuan oynuyorum

5. Biraz önceki resetle oyun 3d oldu.

6. MANA1

MANA1 User

3d açılıyor şuan

7. DENİZCAN

DENİZCAN User

3D
    arkOrbit boyutlarını genişletti: Yeni istemci kullanıma hazır. Ne yazık ki şu anda 3D sürümü kullanamayacağını tespit ettik. Grafik kart sürücülerini, Flash Player'ı güncellemeli ve Donanım Hızlandırıcıyı etkinleştirmelisin.
    Bilgisayarın hazır olduğunda 3D oyna ve “Çok Boyutlu Bir Pilot" haline gel! böyle yazıyor ne yapmalıyım

8. Kusura bakmayın o zaman evet benide resetle attı ve giremedim ancak dediğiniz yazıları görmedim. Forumda paylaşılmadı sanırsam, oyun içerisinden mi duyuruldu?

9. emo[tet]

emo[tet] User

ne yapman gerektiği yazıyor zaten denizcan neden soruyonki 1 daha. iyi oku

10. test serverde bu kadar beğenmemiştim ama kendi gemini 3d oynaması müthiş olmuş beğendim :D

11. Oyuna girdiğin zaman 3d mi 2d mi diye soruyor.

12. emo[tet]

emo[tet] User

gemi manevraları çok hoş :D

13. DENİZCAN

DENİZCAN User

nasıl yapıldının bilsem yazamam demi

14. senin adın furkanmı

15. emo[tet]

emo[tet] User

Ne yazık ki şu anda 3D sürümü kullanamayacağını tespit ettik. Grafik kart sürücülerini, Flash Player'ı güncellemeli ve Donanım Hızlandırıcıyı etkinleştirmelisin.
    yazdığın metinde bunlar yazıyor. bunlarda çözümü için ne yapman gerekenler

16. Test serverindeki halleri felaketti kare kare herşey vs. Ama sonuçta test serveri güncelliyorlar diyordum ama bu kadar erken diğer sunuculara gelmesini beklemiyordum. Ancak halen daha grafik iyileştirmeleri olabilir bence. Oyuncaksı duruyorlar.

17. SpookS

SpookS User

Merhaba,

En kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır.Lürfen duyurular bölümünü inceleyiniz.

Keyifli forumlar.

18. DENİZCAN

DENİZCAN User

Doanım hızlndırcıyı bilmiyorum sorun o :D

19. emo[tet]

emo[tet] User

yavaş yavaş onlarda gelişecektir bence. ama test serverinden bin kat daha iyi olmuş bu normal sunuculardaki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.