Bug / Oyun hatasi 3D Gemilerin eksik gözükmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve og637 tarafından 23 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. og637

og637 User

PROBLEM ÇÖZÜLMÜŞTÜR!

Arkadaşlar konuyu aşağıdan okuyun. Ben sorunumu düzelttim ama belki benimle aynı sorunu yaşayanlar vardır diye çözümünü paylaşıyorum.

Ekran kartı AMD (ATI) olanlar için :

Catalyst Control Center > Oyun > Oyun Performansı > Standart 3D Ayarları

Belirttiğim sekmedeki ayarı resimdeki gibi yapın.

YANLIŞ

DOĞRU

Belirttiğim ayarları yaptıktan sonra oyunum düzeldi. Hiçbir türlü eksik görüntü veya hiçbir takılma yok. 61 FPS gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum :)

Merhaba, Firefox tarayıcı kullanıyorum. Çerezlerimi ve geçmişi temizledim. Tarayıcıyı yeniden kurdum. Sürekli olarak gemiler eksik gözüküyor ve en yüksek ayarlarda oynamama rağmen arka plan hep siyah. Bir de diğer tarayıcılarda 3D geçiş yapamıyorum o yüzden firefox kullanıyorum.

-Gördüğünüz gibi diminisher gemimin uç kısmı eksik gözüküyor.
    -PET tasarımının sol yarısı gözükmüyor.
    -Atlama kapısının bazı bölgeleri havada uçuyor.
    -Arka plan siyah.

Ayarlarım da resimde görüldüğü gibi ve oyunu 59-61 fps arası oynuyorum hiç 55 in altına düştüğünü görmedim sistemim yeterli.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenlenen: 23 Haziran 2018
  2. Ben Yandex Kullanıyorum 3D de herhangi bir sıkıntı görmedim tarayıcının kendisinden olma ihtimali varmı başka tarayıcıda denedinizmi acaba.

3. og637

og637 User

Belirttiğim gibi Firefox hariç diğer tarayıcılarda 3D geçiş yapamamaktayım.

4. Ben Chorm ve yandex de kullanıyorum sıkıntı olmuyor kişisel bi soruna benziyor bence şuan benim oyunda sıkıntı yok

5. oben

oben User

1.ci resimde ayarı yüksek performans yapmışsınız gayet mantıklı ama ikinci resimde dengeli seçmişsiniz buda aklıma şunu getirdi yüksek performansa dayalı ayarlar ısınmayı artıracağı için dengeli seçtiğinizde belki ısınma sorunu ortadan kalkmış olabilir..ben şahsen hiçbir tarayıcıda sıkıntı yaşamıyorum gayet güzel..

6. Dedğim gibi problem kişiselmiş :))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.