3D hakkında neler düşünüyorsunuz?

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Perşembe günü tekrardan test sunucusu açılacaktır.

İyi Forumlar

уαяαмαz.cσcυк bunu beğendi.
  2. Selam öncelikle şunu söylemek isterim 3d görsel olarak iyi gibi saga sola ve dairesel dönüşlerde gemi sağa sola hafif yatarak şeklini gösteriyor orasıda tamam ama şu varki şunu belirtmek isterim göldeki bir kurbaga suyun üzerine çıkar avlanmak için gelen sinekleri diliyle yakalar işte benim demek istediim derinlemesine 3d dalış ve yükseliş yok saga sola yat suyun ustundeymişiz gibi yada buz pistindeymişiz gibi kayıyoz derinlemesinede 3d grafik ekleyin dalış yapılmalı alçalıp yükselmeliyiz kovaladığımız bir oyuncunun altından geçmek önünü kesmek güzel olmazmı düşmanı sinek avlamak için su üstüne çıkan kurbagalar gibi üste beklemek iyi değil daha fazlası lazım

3. Sayın Adminim Yeterli Zamanımız Olmadığı İçiN Bu Zamanı Daha Kısa Bir Süreye Taşımanıza Arz Ederim.

4. 3d grafikler daha fazla arttırılamaz biraz daha arttırılsa burda berbat diyenlerin bilgisayarı çöker :D
    1 GB ekran kartlı 2 GB RAM li intel i5 orta özellikte bilgisayarıma gayet uygun efektlerin hepsi hoşuma gitti roketler hariç roket değiştirilebilir ve tıklayıp saldırı üzerinde optimizasyon yapılması lazım 2 d deki gibi akıcı savaş olmuyor değiştirilebilcek şeyler
    *roket efekti 3d ye göre vasat
    *lazer atışları daha ii olmalı
    *savaş akıcı değil kasmadan bahsetmiyorum lazer atışları darkorbit hızında akmıyor

Olumlu yönler :
    gemi ivmesi ve torr özeliklerini çok beğendim oyuna gerçekçilik katmış.
    port içinden geçmek yaratıcı bir fikir.
    kalabalık olmasına rağmen test serverde büyük bir donma kasma sorunu yaşamadım
    gemiler daha ayrıntılı ve güzel olmuş

Daha fazla üstünde oynanırsa oyun oynancak hale gelmez kurcalanmamalı sadece savaş akıcılığında uğraşılması lazım bi sıkıntı var gibi savşırken 2 d zevkin vermedi niyeyse perşembe tekrar yorum yapacağım....

DÜZENLENDİ

ayrıca bence web tabanlı sistem değişmeli oyunu indirelim ki kasma ve lag sorunu en aza insin.. web tabanı çok eskide kaldı diğer oyunlara göre

Son düzenlenen: 16 Haziran 2015
  5. Sana bir oyun söyleyeceğim ****** adlı filmin yeni oyunu çıktı unreal engine 4 kullanıyor deli gibi grafikleri var fakat 1 gb ram 512 mb ekran kartı pentium 4 4.30 ghz gibi bir şey istemekte :)

Çok uğraşırlarsa güzel grafikli az sistem gereksinimi isteyen bir oyun güncellemesi ortaya çıkabilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2015

6. inşallah ama orbit forumunda yazan sistemlere göre düzenlenmiyor FPS değeri yüksek olmasına rağmen 2 d de sorun vardı kalabalık olan test ververinde 3 d de sorun çıkmadı bügün ilk yapılan denemede zorlamamak gerek diye düşünüyorum 2d ye birkaç özellik eklendiğinde 2008 le bu sene arasındaki farklarla 2015 3d si ile birkaç sene sonrasında yeniliklerle 3d yi düşünerek hareket etmek lazım...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2015
  7. Oda varda serverlerde ki kasmanın lagın sebebi artık serverlerin bu yükü daha fazla kaldıramaması. Server bilgisayarlarının baştan aşağı yenilenmesi gerekli. İşte o zaman verim alabiliriz. Ben açıkcası tr3 de oynuyorum boş haritada 50-30 fps alırken ABD serverlerinde boş haritada 60 fps sabit alıyorum.

Sebebi serverlerin yoğunluğu ve bu serverlerin yoğunluğu kaldırıp kaldıramaması.

8. SİSTEM

SİSTEM User

Denemeden nasıl bir düşünce bekleniyor anlamadım bir denensin ondan sonra bakalım ama eğerki video da göründüğü gibi kasmadan oynanıyor ise bence çok güzel olacak oyuna bir heyecan gelecektir düşüncesindeyim ama kasacak ve eskisinden daha oynanmaz olacaksa ayrı bir çöküşü yaşayacaktır şayet dedikleri gibi görselliği yani 2D v 3D istenildiği zaman seçebileceksek o zaman görüşler değişebilir çünki ben yazılanlara inanmıyorum her an her yazılan açıklama bu oyunda değişebilir.

9. Hocam perşembe günü kendinizde girip bakabilirsiniz.

Fakat çoğunluk test serverinde gördüğünü yazdı.

10. SİSTEM

SİSTEM User

Doğrudur ben de bu gün girmek için bekledim fakat açılmadı yada ben denk getiremedim tabiki deneyince farkı anlayacağız ama oyuna entegre edilip güncellemesi yapılırsa maalesefki test serverında karşımıza çıkmayan sorunlar çıkmaya başlıyor umarım bu sefer olmaz bakıcaz.

11. Bakın şu oyun saat gibi takır takır çalışsa kimse şikayetçi olmaz :) fakat bu oyunun en büyük eksiği bugları gidermek / bakım onarım / teknik destek.

12. Merhaba ,

Arkadaşlar şu anda henüz oyuna gelmedi. Test server ile ilgili bir takım aksilikler yaşandı ve akşam kısa bir süre açılabilmiş. Bir aksilik yaşanamaz ise 18 Haziran'da 12:30 ile 22:00 arası açık olacağı yazıyor.

İyi forumlar.

13. SİSTEM

SİSTEM User

Adminim bir şey dediğimiz yok yorum konusu açıldığını gördüğüm için yazmak istedim kolay gelsin.:)

14. Merhaba ,

Ben genel olarak test server'ına giremeyenler için yazmıştım. Teşekkür ederim. :)

İyi forumlar.

SİSTEM bunu beğendi.
  15. Adminim telafisi ne olacak 5 saat için 3 saatmi verecekler?

16. Merhaba ,

Normalde zaten 18 Haziran'da açılacaktı fakat telafi durumu ne olur bilemiyorum.

İyi forumlar.

17. O zaman açsalardı telafi isteriz :D

18. Merhaba ,

Hayırlısı diyelim belki 18'inde süresi daha uzun olabilir. Fakat kesin olarak bir bilgi yok tekrar belirteyim.

İyi forumlar.

19. Ama oruç var akşam süre boşa gider. İftar var.

20. Merhaba ,

Yapacak bir şey yok maalesef. Duyuru konusunda 18 Haziran'da 12:30'da açılacağı yazıyor.

İyi forumlar.