3D Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve _€C€L_βAŞkAn_(M€SO) tarafından 6 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.
    Gemiyi 3D olarak kullanmak istiyorum ayarlardan 3D kutucuğunun üzerine tıkladığımda bu uyarıyı veriyor.
    "Flash Player sürümünüzün eski olması veya grafik kartınızın desteklememesi ya da donanım hızlandırıcının devre dışı olması nedeniyle 3D kullanılamaz"

bu uyarının sebebi ne olabilir. İlk zamanlarda yani bir ay kadar önce bir kaç defa deneme amaçlı 3D formatında oynamıştım.

PC özellikleri:
    İ7 -3630 QM İşlemci 2,40 Ghz.
    RAm 16 GB 64 Bit
    Ekran Kartı :
    Ge Force GT740M

Acaba PC mi yeterli değil yoksa benim bilmediğim bir ayar mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla...

2. Aliens

Aliens User

PC'niz son derece yeterli. Ama Flash Player sürümünüz eskidir. Lütfen Flash Player'inizi Adobe'nin resmi internet sitesinden güncelleyin.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Az önce resmi internet sitesinden indirdim. Ama değişen bir şey olmadı :(

4. uninstable

uninstable User

Yeni indirip yüklediyseniz bilgisayarı yeniden başlatın öyle girin, tarayıcı nedir ?

5. Tarayıcı olarak google chrome kullanıyorum. Dediğin gibi yüklemeden sonra garanti olsun diye yeniden başlattım pc yi

6. uninstable

uninstable User

İhtimal olarak çerezleri önbelleği temizleyip tekrar denediniz mi ?

7. Merhaba,

Yüksek performanslı PC lerde böyle bir durum meydana geliyor nasıl düzeltileceği konusunda bilgim yok ama araştırmaya çalışacağım.

İyi Forumlar.

8. Çok teşk ederim Modum cevabınızı bekliyorum tez zamanda..

Çerezler aklıma gelmemişti onları da deneyeyim sağolun

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  9. Merhaba,

• Donanım hızlandırma seçeneğinin seçili olmasına dikkat edin (flash -> ayarlar -> ilk sekmeye (Ekran) sağ tıklayın -> "Donanım hızlandırmayı etkinleştir" seçeneğini işaretleyin).

Yüklenme penceresinde sağ tıklayıp yapabilirsiniz.

Belirtiğim ayarlamayı yapıp denermisiniz

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ocak 2020
  10. hemen deniyorum

Sayın Modum ilgi ve alakanıza sonsuz teşekkür ediyrum. Çok şükür halloldu. Selametle.. Kolay gelsin.

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  11. Merhaba,

Mesajlarınız birleştirilmiştir. Forum içerisinde üst üste mesaj atmamaya özen gösteriniz.

Düzeldiğine sevindim :) İyi Oyunlar.

Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.